Heidestad

Ede Verkoop gestart
Van € 565.000 tot € 795.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 26 (10 beschikbaar)
  • Wonen 154 tot 214 m²
  • Aantal kamers 5 tot 6
  • Perceel 198 tot 544 m²

Project Heidestad

NATUUR, STAD EN ARCHITECTUUR

Goed nieuws: de bouw van fase 1 gaat van start!

Voor mensen die een eigenzinnige stijl hebben en weten wat ze willen. Waar natuur, stad en architectuur samenkomen. Er komen 26 royale woningen in Heidestad met 160 tot 215 m2 woonruimte. De woningen zijn met veel aandacht voor architectuur ontworpen en hebben bijzondere gevelopeningen. Aan de tuinzijde lopen binnen en buiten in elkaar over zodat u het hele jaar kunt genieten van uw tuin.

De plattegronden zijn verrassend met leefruimtes die groot, extra hoog, open, licht en vrij indeelbaar zijn. Een woonkeuken, zit- of speelkamer, kantoor of bibliotheek, het kan allemaal! Het Braziliaanse metselwerk en de luxe toegepaste materialen geven de woning een bijzondere uitstraling. Heidestad wordt een wijk die anders is dan anders en waar elke woning uniek is.

Heidestad komt in de nieuwe wijk Simon Stevin, op het voormalige kazerneterrein in Ede. Hier woont u letterlijk op de grens van stad en natuur. Binnen een paar minuten staat u op de prachtige hei of in het hartje van de bruisende stad Ede. The best of both worlds.

U kunt zich op uw eigen moment online inschrijven via de projectsite.
Na start verkoop ontvangt u automatisch een unieke inschrijflink. Mocht dit nodig zijn, dan kan de makelaar u uiteraard helpen met het inschrijven. Een eventuele optie wordt pas verstrekt na een persoonlijk gesprek met de makelaar.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2019
Verwachte start bouw augustus 2020

Woningtypen

Van de 26 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing