Berckelbosch - Bach

Eindhoven Verkoop gestart
Van € 322.950 tot € 414.950 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 40 (geen beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 163 m²
  • Aantal kamers 5 tot 8
  • Perceel 128 tot 169 m²

Project Berckelbosch - Bach

Verkoop gestart!

Berckelbosch is nog volop in ontwikkeling en deels al klaar: gereed telt deze hele wijk straks rond de 950 woningen. Alle voorzieningen zijn al aanwezig. Het vervolgplan, deelplan 4B, telt 40 woningen bestaande uit hoek- en tussenwoningen. Ze passen alle in het knusse, zelfs beetje dorpse karakter van Berckelbosch.

Het plan kent fraaie hoeken, erkers en andere jaren dertig stijlelementen, en is een stijlvol totaalplaatje met alle comfort van nu. De horizontale belijning van ramen, geveldelen en elementen zoals doorlopende overstekken boven entree en raampartijen, schoorstenen met bijzonder metselwerk en gedetailleerde gevelafwerking laten de familieband zien. Tegelijk oogt elke woning toch anders en ‘eigen’. Er komen vier verschillende woningtypen: Stadswoning, Stadswoning met Erker, Stadstorenwoning en de Stadsvilla.

Aan alles is gedacht
De woningen in deelplan 4B zijn ruim opgezet en hebben alle een tuin. Ze zijn bereikbaar via de doorgaande weg waar al veel volwassen bomen staan. Voor elke woning is er een eigen parkeerplaats in een van de twee hofjes, die gemakkelijk bereikbaar zijn. Er is ook voldoende parkeerruimte aan de straat.

Duurzaam
Elke woning heeft een EnergiePrestatieCoëfficiënt van 0,0 en is gasloos. Door het toepassen van zonnepanelen, een luchtwarmtepomp, goede isolatie en vloerverwarming, zijn de woningen op de toekomst voorbereid!

Foto's

Omgeving

Perfecte ligging
Berckelbosch heeft het allemaal, met als extraatje de fijne ligging: pal aan de groene zone rond het kanaal, vlakbij natuurgebied Urkhovense Zeggen (met de kleine Dommel en de befaamde Collse watermolen die Van Gogh ooit schilderde), binnen tien fietsminuten van hartje stad en binnen tien autominuten van de snelweg(en). De woningen zelf voldoen ook aan de grootste woonwensen: ruime woningen mét tuin in een fijne, groene wijk met sociale cohesie.

Lekker bewegen
Vlakbij buiten bezig zijn met gezin en buren? Ook dat heeft Berckelbosch in huis. Bij De Toeloop en door de wijk heen zijn speelplaatsen voor de kinderen. De kanaalkade wordt ontwikkeld om te fietsen, spelen en lekker in de zon te zitten, een plek om heerlijk te vertoeven. Je geniet van het wateruitzicht, en vaak ook van de trainingen van studentenroeivereniging Thêta die aan de andere kant haar boothuis heeft. Tennisvereniging De Doornakkers is vlakbij. De club heeft zo’n 500 leden en staat bekend als gezellig en sportief. Voetbalclub RKVV Tongelre bestaat al sinds 1920 en heeft diverse jeugd- en seniorenteams. Daar is ook PSV Foundation Academy met trainingen en maatschappelijke projecten thuis. De groenzone rond het Eindhovensch Kanaal is fijn om te wandelen, joggen, fietsen, wielrennen en roeien.

Groen, groen, groen
Rondom in het groen, zelf ook groen. Berckelbosch is bijzonder gebouwd, met ecologisch respect voor het vele volwassen groen van oudsher. Uitgangspunt voor de nieuwe wijk – die uiteindelijk rond de 950 woningen gaat tellen – is eveneens duurzaamheid: gasloos, sterke warmte- en geluidsisolatie, energiezuinige straatlantaarns, ruimte voor zonne-energie en een bijzonder lage EnergiePrestatieCoëfficiënt.

Van alle gemakken voorzien
Berckelbosch heeft alle voorzieningen in huis die je dichtbij nodig hebt. Hart van de wijk is De Toeloop. Dat omvat het buurtwinkelcentrum, met onder meer supermarkt en drogist, dat pal achter deelplan 4B ligt. Ertegenover is het SPIL-centrum voor onderwijs, sport en vrije tijd: basisschool De BoschAkker, kinderdagverblijf Korein Kinderplein, peuterspeelzaal PeuterPlaza, het consultatiebureau van ZuidZorg, sportzaal De Karpen, jongerenontmoetingsruimte van Welzijn Eindhoven en de buurtontmoetingsruimte.

Zorg in de buurt
Gezondheidscentrum SGE De Akkers aan de Generaal Cronjéstraat biedt alle benodigde eerstelijns zorg: fysiotherapeut, apotheek, huisarts, prikpost, podotherapeut, psycholoog en diëtist. Ook WIJEindhoven is er gevestigd. De twee Eindhovense topziekenhuizen Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis liggen op een minuut of tien met de auto.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop maart 2019

Woningtypen

Van de 40 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Berckelbosch - Bach

Van € 322.950 tot € 414.950 v.o.n.