Eindhoven - Strijp S - S-West - Fase II

Eindhoven Verkoop gestart
Van € 325.000 tot € 640.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 29 (27 beschikbaar)
  • Wonen 63 tot 129 m²
  • Aantal kamers 2 tot 4

Project Eindhoven - Strijp S - S-West - Fase II

Verkoop gestart!

Eindhoven, Strijp S, S-west | Toren Benjamin

Aan de Torenallee en de Ingenieur Kalffstraat op Strijp S komen vier individueel vormgegeven gebouwen. Ieder met een geheel eigen stijl, passend binnen het rijke historische industriële erfgoed van Strijp-S.

Reden ook dat de gebouwen luisteren naar de namen uit de Philips dynastie, Benjamin, Maria, Frederik en Frits. Samen bieden ze een keur aan hoogwaardige woningen. Elke woning wordt voorzien van een hoogstaande afwerking. Aan alles is gedacht.

Onder de gebouwen komt een half verdiepte parkeergarage. Daarop krijgt de eigen, groene binnentuin alle ruimte om S-West groen te verrijken.

De prachtig vormgegeven toren | Benjamin
Een kleinschalig industrieel vormgegeven woontoren gelegen aan de ingenieur Kalffstraat, waarvoor Jeroen Schippers zich als architect liet inspireren door bestaande gebouwen op Strijp-S. Opgebouwd uit 4 woonlagen.

Het gebouw telt 29 appartementen die variëren van ca. 54m2 tot ca108m2 met allen voorzien van een buitenruimte. In het gebouw bevinden zich 4 prachtige loftappartementen. Deze kenmerken zich met een indeling zoals de onderliggende appartementen, maar met nog meer leefruimte. Deze ontstaat doordat er onder de karakteristieke sheddaken een entresol is gerealiseerd.

In aanmerking komen voor een van de appartementen?
Wil je in aanmerking komen voor een van de 29 koopappartementen neem dan contact op met ons kantoor via dan wel telefonisch 040 2692530 of schrijf je in via de website:

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2019

Woningtypen

Van de 29 huizen in dit project zijn er nog 27 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Strijp S - S-West - Fase II

Van € 325.000 tot € 640.000 v.o.n.