De Lodewijk (De Gebroeders)

Eindhoven
Van € 350.000 tot € 642.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 43 (33 beschikbaar)
  • Wonen 92 tot 161 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 72 tot 145 m²

Project De Lodewijk (De Gebroeders)

De Gebroerders: Willem en Lodewijk!

“De leukste wijk van Eindhoven”, zeggen de bewoners er zelf over. Het Vonderkwartier en het aangrenzende Philipsdorp zijn authentieke wijken met karakter en sfeer. Nieuwbouw is er zeldzaam. Tot nu toe dan….. want op twee locaties aan de Willemstraat en Lodewijk Napoleonstraat komt er uitbreiding: met nieuwbouwproject De Gebroeders, bestaande uit de gebouwen De Lodewijk en De Willem. Prijzen vanaf circa €325.000,- VON.

Die namen zijn meteen een verwijzing naar de locaties van beide projecten. De Lodewijk ligt op de hoek van de Lodewijk Napoleonlaan en de Willemstraat. U kent het gebied misschien nog als het vroegere Vogelzangterrein. De Willem ligt enkele tientallen meters verderop, op de hoek van de Willemstraat en de Gagelstraat. Ook die locatie heeft een geschiedenis, als het vroegere terrein van Van de Ven & Co.

Join the family – Schrijf u in! Inschrijven kan via Wonenindegebroeders.nl.

De architect heeft de woningen harmonieus ingepast in de wijk met vooral woningen uit de jaren twintig en dertig. Niet alleen qua architectuur, maar ook in hoogte, het appartementencomplex telt slechts vijf woonlagen, de stadswoningen maximaal drie. Daardoor oogt het alsof de gebouwen hier altijd al hebben gestaan. De herkenbare vormgeving gaat hand in hand met een duurzame uitvoering, ook wat het energieverbruik betreft.

Hoe wilt u graag wonen? In een luxe topappartement? Of geeft u de voorkeur aan een stoere stadswoning, met veel ruimte? Dan vindt u hier absoluut de woning die u zoekt.

In De Lodewijk worden 39 stadswoningen gerealiseerd, welke beschikken over twee of drie woonlagen. De indelingen verschillen, woonlagen verschillen en de oriëntatie op de zon verschilt. Met andere woorden: u kiest zelf uw ideale woning. In alle gevallen hoort er ook een buitenruimte bij: een ruim terras op de hogere woonlagen en/ of het privilege van een tuin als u op de begane grond woont! Uw auto parkeert u op uw eigen (afgesloten) parkeerplaats.

Ook heeft De Lodewijk vier woningen die er letterlijk bovenuit steken: de topappartementen, met een ligging op de vierde verdieping. De topappartementen zijn appartementen met een zeer royaal woonoppervlak, voorzien van twee slaapkamers, een forse woonkamer met open keuken en een ruim terras. De topappartementen hebben een prachtig uitzicht over het authentieke Philipsdorp. Parkeren kan op begane grond niveau in de afgesloten parkeervoorziening.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu vrijblijvend in via de projectwebsite wonenindegebroeders.nl. Uiteraard mag u hiervoor ook rechtstreeks contact opnemen met een van onze kantoren. Zo bent u er zeker op tijd bij als het project De Gebroeders in verkoop gaat!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 43 huizen in dit project zijn er nog 33 beschikbaar

Verkoopmakelaars

ERA vb&t Nieuwbouwmakelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 088-5454645

van Santvoort Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 040-2692530
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing