De Willem (De Gebroeders)

Eindhoven
Van € 325.000 tot € 1.250.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (6 beschikbaar)
  • Wonen 99 tot 217 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 75 tot 85 m²

Project De Willem (De Gebroeders)

Nieuw wonen, en toch aan de rand van het Eindhovense centrum: dat kan in De Gebroeders!

De Gebroeders bestaat uit twee delen: De Lodewijk en De Willem. Die namen zijn meteen een verwijzing naar de locaties van beide projecten. Zo ligt De Willem op de hoek van de Willemstraat en de Gagelstraat. Dit is een locatie met een historie, bekend als het vroegere terrein van Van de Ven & Co. De Lodewijk ligt op de hoek van de Lodewijk Napoleonlaan en de Willemstraat en kent u misschien nog als het vroegere Vogelzangterrein. Prijzen vanaf circa €325.000,- VON.

Join the family – Schrijf u snel in! De inschrijving sluit op 20 oktober! Kijk op Wonenindegebroeders.nl.

Hoe wilt u graag wonen? In een exclusief penthouse? Of geeft u de voorkeur aan een stoere stadswoning, met veel ruimte over drie woonlagen? Dan vindt u hier absoluut de woning die u zoekt.

In De Willem vindt u 3 stadswoningen, welke beschikken over twee of drie woonlagen. Heeft u genoeg aan twee slaapkamers of wilt u het gemak van een derde? Aan u de keus. In alle gevallen hoort er ook een buitenruimte bij: een terras op de hogere woonlagen. U parkeert uw auto op uw eigen afgesloten parkeerplaats onder het complex.

Daarnaast zijn er drie penthouses beschikbaar in het project. Ongekend ruim van oppervlakte, met een grote woonkamer inclusief open keuken, drie slaapkamers, een dubbele badkamer en een riante buitenruimte. De penthouses hebben allen een prachtig uitzicht over de wijk vanuit de woonkamer of het grote terras op de vierde verdieping. Ook hier parkeert u uw auto afgesloten onder het gebouw en heeft beneden nog een berging.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu vrijblijvend in via de projectwebsite Wonenindegebroeders.nl. Uiteraard mag u hiervoor ook rechtstreeks contact opnemen met een van onze kantoren. Zo bent u er zeker op tijd bij als het project De Gebroeders in verkoop gaat!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Verkoopmakelaars

ERA vb&t Nieuwbouwmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 088-5454645

van Santvoort Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 040-2692530
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing