Berckelbosch - Chopin

Eindhoven Bouw gestart
Van € 520.500 tot € 572.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 6 (1 beschikbaar)
  • Wonen 149 tot 178 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 278 tot 286 m²

Project Berckelbosch - Chopin

CHOPIN KLINKT ALS MUZIEK IN...

Hoewel Berckelbosch nog volop in ontwikkeling is, is een groot deel al klaar. Je kunt dan ook met eigen ogen zien hoe de wijk zich ontwikkeld en hoe deze voelt met zijn volwassen groen, brede en ruime straten, groene hagen en vele speelplekken.

Groot, robuust, met een overduidelijke hang naar de jaren dertig. Prachtige lijnen die doen denken aan vroegere herenhuizen of kasteelboerderijen die we kennen uit het diepe zuiden. Maar dan helemaal van deze tijd. Door het gebruik van moderne en duurzame en materialen onderschrijven we de puurheid van het ontwerp van deze uiterst fraaie boerderijvilla’s. Lekker dwars en daarmee anders. Met prachtige details die een ode zijn aan ouderwets vakmanschap. Maak
kennis met een compositie, waar zelfs Chopin trots op zou zijn.

Chopin is onderscheidend
In alle woningen in Berckelbosch, herken je dat karakteristieke jarendertig gevoel. Een heerlijke cadans, die in het ontwerp van de woningen van Chopin tot in het kleinste detail is doorgevoerd en de boventoon voert in de subtiele bouw- en beeldkwaliteit. Er een overduidelijke hint gemaakt met vroegere statige herenhuizen. En dat in combinatie met de voor stadse begrippen ruime percelen, mag je jezelf rijk rekenen met circa 250 vierkante meter grond en een ‘eigen’ oprijlaan.

Karakteristiek voor de privacy en standing van de woningen binnen Chopin in dit deelplan heeft elke woning namelijk een heuse ‘eigen’ oprijlaan. Per dubbel woningduo is er een door groen omgeven eigen straatje én hof! En zoals het een dergelijk privé laantje betaamt, wordt het gemarkeerd door een eigen hek, wat extra veiligheid biedt aan kinderen, huisdieren en in grote mate zal bijdragen aan privacy, en daarmee gevoel van vrijheid.

Ook de oriëntatie van de riante woningen, is gerust bijzonder te noemen. Direct grenzend aan een brede strook openbaar groen met stijlvolle verlichting, wandelpaden, speelgelegenheden, volwassen hagen en bomen geniet je van heel veel groen. De tuinen zijn gesitueerd aan de voor- en zijkant en profiteren volop van ochtend- en middagzon. Met mooie erfscheidingen en hagen is uw privacy echt gewaardborgd.

Omgeving

Perfecte ligging
Berckelbosch heeft het allemaal, met als extraatje de fijne ligging: pal aan de groene zone rond het kanaal, vlakbij natuurgebied Urkhovense Zeggen (met de kleine Dommel en de befaamde Collse watermolen die Van Gogh ooit schilderde), binnen tien fietsminuten van hartje stad en binnen tien autominuten van de snelweg(en). De woningen zelf voldoen ook aan de grootste woonwensen: ruime woningen mét tuin in een fijne, groene wijk met sociale cohesie.

Lekker bewegen
Buiten bezig zijn met gezin en buren? Ook dat heeft Berckelbosch in huis. Bij De Toeloop en door de wijk heen zijn speelplaatsen voor de kinderen. De kanaalkade wordt ontwikkeld om te fietsen, spelen en lekker in de zon te zitten, een plek om heerlijk te vertoeven. Je geniet van het wateruitzicht, en vaak ook van de trainingen van studentenroeivereniging Thêta die aan de andere kant haar boothuis heeft. Tennisvereniging De Doornakkers is vlakbij. De club heeft zo’n 500 leden en staat bekend als gezellig en sportief. Voetbalclub RKVV Tongelre bestaat al sinds 1920 en heeft diverse jeugd- en seniorenteams. Daar is ook PSV Foundation Academy met trainingen en maatschappelijke projecten thuis. De groenzone rond het Eindhovensch Kanaal is fijn om te wandelen, joggen, fietsen, wielrennen en roeien.

Groen, groen, groen
Rondom in het groen, zelf ook groen. Berckelbosch is bijzonder gebouwd, met ecologisch respect voor het vele volwassen groen van oudsher. Uitgangspunt voor de nieuwe wijk – die uiteindelijk rond de 950 woningen gaat tellen – is eveneens duurzaamheid: gasloos, sterke warmte- en geluidsisolatie, energiezuinige straatlantaarns, ruimte voor zonne-energie en een bijzonder lage EnergiePrestatieCoëfficiënt.

Van alle gemakken voorzien
Berckelbosch heeft alle voorzieningen in huis die je dichtbij nodig hebt. Hart van de wijk is De Toeloop. Dat omvat het buurtwinkelcentrum, met onder meer supermarkt en drogist, dat pal achter deelplan 4B ligt. Ertegenover is het SPIL-centrum voor onderwijs, sport en vrije tijd: basisschool De BoschAkker, kinderdagverblijf Korein Kinderplein, peuterspeelzaal PeuterPlaza, het consultatiebureau van ZuidZorg, sportzaal De Karpen, jongerenontmoetingsruimte van Welzijn Eindhoven en de buurtontmoetingsruimte.

Zorg in de buurt
Gezondheidscentrum SGE De Akkers aan de Generaal Cronjéstraat biedt alle benodigde eerstelijns zorg: fysiotherapeut, apotheek, huisarts, prikpost, podotherapeut, psycholoog en diëtist. Ook WIJEindhoven is er gevestigd. De twee Eindhovense topziekenhuizen Máxima Medisch Centrum en het Catharina Ziekenhuis liggen op een minuut of tien met de auto.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop juli 2019
Start bouw april 2020

Woningtypen

Van de 6 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Berckelbosch - Chopin

Van € 520.500 tot € 572.500 v.o.n.