Eindhoven - Strijp S - S-West - Toren Frits

Eindhoven
€ 419.475 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 1 (1 beschikbaar)
 • Wonen 102 m²
 • Aantal kamers 4

Project Eindhoven - Strijp S - S-West - Toren Frits

Eindhoven, Strijp S, S-west | Toren Frits

Aan de Torenallee en de Ingenieur Kalffstraat op Strijp S komen vier individueel vormgegeven gebouwen. Ieder met een geheel eigen stijl, passend binnen het rijke historische industriële erfgoed van Strijp-S. Reden ook dat de gebouwen luisteren naar de namen uit de Philips dynastie, Benjamin, Maria, Frederik en Frits. Samen bieden ze een keur aan hoogwaardige woningen. Elke woning wordt voorzien van een hoogstaande afwerking. Aan alles is gedacht. Onder de gebouwen komt een half verdiepte parkeergarage. Daarop krijgt de eigen, groene binnentuin alle ruimte om S-West groen te verrijken.

De hoge toren | Frits
Frits is misschien wel de meest bekende telg uit de familie. Hoewel bescheiden, hebben wij zijn naam gekoppeld aan het gebouw dat straks met kop en schouders boven Strijp-S uittorent. Frits (Frederik Jacques) Philips volgde in 1961 Anton Philips op als directeur en is de laatste directeur van het Philips concern met een Philips-achternaam.

Een prominente, hoge toren aan de Torenallee, waarvoor Jeroen Schippers zich als architect liet inspireren door bestaande gebouwen op Strijp-S, maar ook uitkwam bij de iconische Torre Velasca in Milaan. Opgebouwd uit achttien lagen, krijgt Frits een hoogte van ruim zestig meter. Het gebouw telt 87 appartementen, die variëren van ca. 65m2 tot een extreem dubbellaags penthouse van ruim 230 M2. Met uiteraard, hoe kan het ook anders, een meer dan riant dakterras.

Er wordt begonnen met de verkoop van Frits. Met wie anders?! Hoewel Frederik (87 appartementen), Maria (26 appartementen) en Benjamin (29 appartementen) nog even op zich laat wachten, zal naar verwachting uiterlijk in 2019 de keuze worden gemaakt of deze woningen worden verkocht of verhuurd.

In aanmerking komen voor een van de appartementen?
Wil je in aanmerking komen voor een van de 87 koopappartementen neem dan contact op met ons kantoor via dan wel telefonisch 040 2692530 of schrijf je in via de website: zijn via deze projectwebsite de relevante verkoopstukken te downloaden.

Foto's

Omgeving

Ontspannen op z’n tijd is hard nodig. Ook dat kan prima op Strijp-S en vanuit S-West. In het Muziekgebouw en Parktheater onthaalt Eindhoven grote namen in cabaret, toneel, ballet, dans, opera, klassieke en actuele muziek. Op Strijp-S zelf worden diverse evenementen georganiseerd, terwijl het Klokgebouw, PopEi en de charmante zaal bij het Blue Collar Hotel fraaie podia zijn en Gebouw 52 veel urban culture te bieden heeft.

Het stadsdeel telt diverse fitnesscentra. Area 51 en 040 BMX Park zijn bekend om hun urban sports. Voor veel groen hoeven jullie ook niet ver te gaan: met Genneper Parken, het Stadswandelpark, Philips De Jongh Wandelpark, Philips Van Lenneppark, Philips Fruittuin en de groene TU/e-campus binnen de stadsgrenzen maakt Eindhoven zijn lommerrijke faam meer dan waar.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

Er is 1 huis in dit project beschikbaar

 • 4-kamer appartement

  Portiekflat € 419.475 v.o.n.
  • wonen 102 m² wonen
  • aantal kamers 4 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  206 | 1/2 | T06 | S-West (Bouwnr. 206) 102 m² wonen 4 kamers € 419.475 v.o.n.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Strijp S - S-West - Toren Frits

€ 419.475 v.o.n.