Parc Fontaine - Tilia

Eindhoven
Van € 1.530 tot € 1.970 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (9 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 102 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Open Huis

  1. Donderdag 28 november van 14:00 tot 15:00
  2. Vrijdag 13 december van 14:00 tot 15:30

Project Parc Fontaine - Tilia

Parc Fontaine - Wonen in het park!

“HIER, IN DEZE OASE VAN RUST VINDT U DE ENTREE NAAR UW NIEUWE LUXE THUIS”.

Wonen in Parc Fontaine betekent luxe thuiskomen in Eindhoven's groene hart. Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark worden hier, aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De markante witte gebouwen zijn gelegen aan een autovrije fietsen-/wandelboulevard, waardoor u direct het stadswandelpark in loopt. Het park wordt als het ware verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine, door de exclusief ontworpen achtertuin. Hiermee worden de gebouwen ook daadwerkelijk onderdeel van het park en heeft u uitzicht op het groen.

In het gebouw Tilia komen in totaal 17 huurappartementen in de prijsklasse € 1.700,- per maand tot € 1.970,- per maand. De verwachte oplevering van dit complex ligt in het 3e kwartaal 2019. De luxe appartementen in Parc Fontaine (Tilia) variëren in oppervlakte van circa 82 m2 tot 102 m2. Het gebouw en de balkons zijn zodanig gesitueerd dat u optimaal kunt genieten van de zon en het mooie uitzicht over het Stadswandelpark. Alle appartementen beschikken over een zonnig gelegen terras/balkon op het zuiden of zuidwesten.

De verwachte oplevering is 3e kwartaal 2019.

PLUSPUNTEN
- Perfecte ligging aan het Stadswandelpark, dichtbij het centrum
- Woonkamer met veel daglicht
- Hoge plafonds
- Ruime balkons/ terrassen, op zuid of zuidwest
- Ondergrondse parkeergarage en berging direct toegankelijk via de lift

AFWERKING
- Vloerverwarming
- Stompe luxe paneeldeuren met aluminium kozijnen
- Luxe keuken met inbouwapparatuur
- Een complete badkamer met ligbad, douche en toilet
- Parketvloer
- wand en plafondafwerking

Door de fraaie situering van de 3 gebouwen is er eveneens sprake van een optimale privacy. Onder het gebouw is een ruime stallingsgarage gesitueerd met voldoende parkeergelegenheid voor uw auto alsmede voor ieder appartement een prive berging. Het dak van de stallingsgarage zal onder architectuur worden aangelegd en als prive tuin fungeren voor de 3 woontorens. De prive tuin is ontworpen door tuinmeester Fons Linders uit Nuenen en zorgt ervoor dat de fraai aangelegde tuin als het ware integreert met het Stadswandelpark.

Aan de voorzijde zullen de woontorens enigszins opgetild worden van het straatniveau. Door de appartementen op de begane grond circa 70cm boven het maaiveld te situeren wordt er extra privacy en veiligheid gecreerd. Dit samen met de natuurlijke afscheiding aan de wandel-/fietsboulevard en het hekwerk met begroeiing aan de privetuin zorgen voor een prettig en veilig leefklimaat.

De link naar het park vindt u ook terug in de naamgeving van het project en de 3 gebouwen. Frans Fontaine was van 1953 tot 1983 hoofd van de plantsoenendienst bij de gemeente Eindhoven en dus verantwoordelijk voor het Stadswandelpark. De drie appartemententorens dragen de namen Betula, Tilia en Robinia; de Latijnse namen voor bomen die we terugzien in het park, namelijk de berk, linde en acacia.

Heeft u interesse en/of vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op. De koffie staat altijd klaar!
Meer informatie en inschrijven? Dat kan op parcfontaine.nl!

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

vb&t Verhuurmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 088-5454600

van Santvoort Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 18:00
Bel 040-2692530

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing