Sixty5 Eindhoven

Eindhoven
Van € 1.180 tot 1.350 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 105 (1 beschikbaar)
  • Wonen 79 tot 91 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project Sixty5 Eindhoven

Wonen in het hart van Strijp-S – Schijf je nu in op onze projectwebsite sixty5.nl

Op het dynamische Strijp-S hebben wij nog een appartement beschikbaar!!! Kenmerkend voor alle woningen zijn de luxe uitstraling, de stijlvolle afwerking en het
moderne karakter. Woon je op Sixty5 dan wandel je bovendien met gemak naar alle hotspots
die deze levendige woonwijk telt – een grote luxe!

Alle appartementen in Sixty5 zijn tot in de puntjes afgewerkt. Het enige dat je hoeft te doen, is je meubels te verhuizen – ideaal! Waar de badkamer is voorzien van smaakvol sanitair van Villeroy & Boch, is de moderne keuken uitgerust met alle inbouwapparatuur om het koken nóg leuker te maken. Op de vloer ligt een luxe PVC vloer met houtlook en de wanden zijn reeds afgewerkt én geschilderd. Laten we ook de aanwezige internetaansluiting in zowel de woon- als slaapkamer niet vergeten. Je kunt dus direct van start met het leukste klusje: het decoreren van deze absolute droomwoning!

De keuken
De keukens van de appartementen worden met alle denkbare apparatuur opgeleverd – koken was nog nooit zo ontspannen! Probeer de lekkerste recepten uit op een fijn 4-pits kooktoestel, houd alle ingrediënten koel en vers in de ruime koelkast en warm iets gemakkelijk op in de ruime combi magnetron. Heerlijk gegeten? Dan is de vuile vaat zo weg dankzij een praktische vaatwasser voorzien van de laatste technieken. Bon apétit!

De vloer
Ook de vloeren in jouw nieuwe huurappartement hebben we reeds voorzien van een prachtige én praktische PVC-vloer met een moderne houtlook. Het PVC is bijzonder handig in het onderhoud, maar geeft tegelijkertijd de luxe uitstraling van een houten vloer. Sterker nog: hij is niet van een echt exemplaar te onderscheiden. Wat een luxe!

De badkamer
Ook de badkamer is luxe afgewerkt met smaakvol sanitair van Villeroy & Boch. 's Morgens wakker worden en je tanden poetsen aan de wastafel met onderkast, handig voor het opbergen van toiletspullen. Tijdens een slaperig moment oppassen dat je je voet stoot bij het betreden van de douche? Niet nodig dankzij de inloopdouche met vlakke vloer én moderne drain. Alles oogt daarbij stijlvol en modern – helemaal van deze tijd!

Ben je overenthousiast geworden na het zien van de woningen en wil je dolgraag huren in Sixty 5? Check dan eerst of je in aanmerking komt! Om te kunnen huren moet je immers voldoen aan een aantal voorwaarden. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle type appartementen en woningen.

Zo worden de huurovereenkomsten gesloten voor een periode van minimaal één jaar. Daarnaast is de huurdersnorm vastgesteld op een bruto maandinkomen van minimaal vier maal de huurprijs. Dit betekent dat wanneer je een appartement wilt huren van € 1.100,- per maand, je minimaal een bruto maandinkomen moet hebben van 4 x € 1.100,- = € 4.400,- . Let wel: neem je maandinkomen inclusief je vakantiebijdrage en eventuele vaste toeslagen! Het inkomen van je partner mag je natuurlijk meenemen in deze berekening. Do the math!

De definitieve beoordeling van de huurkandidaten vindt plaats via een zogenaamde 'credit check'. Daarvoor moeten wij een aantal van je persoonlijke gegevens, zoals een geldige legitimatie, maandelijkse inkomsten en de huidige woonsituatie kunnen inzien.

*De huurprijzen zijn exclusief voorschot servicekosten, welke dient te worden voldaan via een automatische incasso. De eenmalige borg bedraagt bij alle appartementen minimaal één maal de maandhuur.

Voldoe je niet direct aan de eisen of twijfel je over je situatie? Dan kan ons verhuurteam jouw persoonlijke situatie beoordelen.

Disclaimer: de informatie in deze aanmelding is met de grootste zorg samengesteld, desondanks kunnen genoemde zaken afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 105 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Sixty5 Eindhoven

Van € 1.180 tot 1.350 /mnd