De Kleine Akker

Eindhoven Verkoop gestart
Van € 277.500 tot € 375.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (14 beschikbaar)
  • Wonen 53 tot 84 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project De Kleine Akker

NU IN VERKOOP - ONTDEK DE PATIOWONINGEN EN APPARTEMENTEN!

DE KLEINE AKKER - NEW LIVING | OUD-STRIJP

In het hart van Oud-Strijp, verscholen tussen eeuwenoude bomen en bebouwing, ontdek je nieuwbouwplan De Kleine Akker: een oase van rust in de dynamische stad Eindhoven. Het bijzonder fraai vormgegeven gebouw komt te liggen tussen de tuinen van de Kerkakkerstraat en de pastorietuin van de Sint-Trudokerk. In De Kleine Akker creëer je je eigen wereld in één van de negen comfortabele patiowoningen op de begane grond of de vijf bijzondere appartementen op de verdieping. Stuk voor stuk uniek, net als jij!

WONEN IN EEN HOFJE
In De Kleine Akker woon je in een prachtig groen, veilig en besloten hofje. Met de eeuwenoude bomen van de pastorietuin op de achtergrond voelt het alsof je je in een oase van rust bevindt. Bij de ontwikkeling van De Kleine Akker is niet alleen veel aandacht besteed aan het ontwerp van het gebouw, maar juist ook aan de openbare ruimte en de verbinding daarmee.

Zo wordt de entree van het plangebied weelderig groen aangekleed met wilde wingerd en worden er mooie beukenhagen aangebracht voor de woningen en bij de ingang van het terrein van scouting Sint-Rafaël. Er is gekozen voor stijlvolle bestrating in verschillende grijstinten, gecombineerd met grastegels op de parkeerplaatsen. Deze dragen niet alleen bij aan de groene uitstraling van het plan, ze zorgen ook voor een natuurlijke afvoer van regenwater.

ARCHITECTUUR
Strak en modern, vriendelijk en toegankelijk. Deze elementen komen samen in de architectuur van De Kleine Akker. De verschillende grijstinten van het metselwerk, de kozijnen en hekwerken vormen een prachtig contrast met de houten gevelbekleding. Deze is gemaakt van degelijk hardhout, dat op een natuurlijke manier vergrijsd. Super duurzaam, net zoals de zonnepanelen en de groene daken. De ronde hoeken van het houtwerk vormen een mooie onderbreking in de strakke gevels. Dankzij de verdeling over twee bouwblokken en twee woonlagen wordt de ruimte optimaal benut én blijft de kleinschalige opzet van het plan gewaarborgd.

PATIOWONINGEN EN APPARTEMENTEN
Op de begane grond van De Kleine Akker bevinden zich negen patiowoningen en op de verdieping zijn vijf appartementen gepositioneerd. De grote raampartijen rondom zorgen voor lekker veel lichtinval en een optimale ruimtebeleving. De uitgekiende plattegronden versterken dit: wonen, koken, slapen, baden en wassen op één woonlaag. Hier ervaar je het gemak en comfort van gelijkvloers wonen.

NAAR BUITEN!
Alle woningen in De Kleine Akker hebben een eigen buitenruimte. De patiowoningen hebben aan de achterzijde een heerlijke privétuin. De appartementen zijn voorzien van een schitterend balkon. Allemaal zodanig gepositioneerd dat de privacy optimaal gewaarborgd is, zowel voor de woningen in De Kleine Akker als voor de omwonenden. Naast een eigen buitenruimte hebben alle woningen een buitenberging. Perfect voor het stallen van je fiets en voor het bergen van de containers.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
De Kleine Akker is klaar voor de toekomst. Passend bij de groene omgeving zijn de woningen duurzaam én all-electric. Dit dankzij de toepassing van hoogwaardige materialen en duurzame installaties. Zorgeloos wonen dus!

Foto's

Omgeving

OUD-STRIJP | EINDHOVEN

Het beste van twee werelden, dat is wonen in De Kleine Akker. Vanuit de rust en ruimte van je eigen wereld, ligt ‘werelddorp’ Eindhoven aan je voeten!

STRIJP: WAAR OUD EN NIEUW ELKAAR ONTMOETEN
De Kleine Akker is gelegen in de buurt Schouwbroek, in de wijk Oud-Strijp. Oud-Strijp is op haar beurt weer onderdeel van stadsdeel Strijp, waartoe ook de creatieve hotspot Strijp-S behoort. In Strijp komen oud en nieuw samen, en De Kleine Akker is dé perfecte toevoeging aan deze bijzondere mix.

TYPISCH TRUDOPLEIN
Stap de wereld in! Vanuit de Kerkakkerstraat, met haar prachtige oude huizen, loop je zo naar het gezellige Trudoplein. Hier tref je winkelcentrum Strijp, met onder meer twee supermarkten en een bakker.

Rondom het plein tref je een diversiteit aan winkels en horeca en ook de fietsenmaker, opticien en kapper staan hier voor je klaar. Met Gezondheidscentrum de Pastorie en Apotheek Trudoplein is tevens de zorg in de buurt goed geregeld. Op donderdag vindt de weekmarkt plaats op het plein.

LICHTSTAD EINDHOVEN
In nog geen 5 minuten fiets je vanaf De Kleine Akker de stad in. Ervaar bruisend en innoverend Eindhoven! Ga lekker shoppen, bezoek één van de musea of een gaaf concert, geniet van een heerlijk etentje in de vele restaurants en sluit de avond af met een drankje in de kroeg.

GREEN LIVING
Naast de dynamiek van de stad vind je ook de rust en de ruimte van groen om de hoek. In het Genderpark, het Jacob Oppenheimerpark en het Philips van Lenneppark maak je een fijne wandeling of loop je een rondje hard.

OPTIMALE LIGGING
In De Kleine Akker woon je bijzonder centraal. Te voet of op de fiets bereik je eenvoudig tal van voorzieningen. Maar je bent ook supersnel op Eindhoven Centraal of Eindhoven Strijp-S, waar vanuit je met de trein of bus verder reist. En met de auto rijd je binnen 5 minuten de N2/A2 op en sta je binnen 10 minuten op Eindhoven Airport.

-----------------------------------------------------ENGLISH VERSION---------------------------------------------------------------------
OUD-STRIJP | EINDHOVEN

The best of both worlds, that’s living in De Kleine Akker. From the peace and the space of your own private sanctuary, ‘world village’ Eindhoven lies at your feet!

STRIJP: WHERE OLD MEETS NEWE
De Kleine Akker is located in the neighbourhood Schouwbroek, in the district Oud-Strijp. In turn, Oud-Strijp is part of the Strijp area, which also includes the creative hotspot Strijp-S. In Strijp old and new come together, and De Kleine Akker is the perfect addition to this special mix.

TYPICAL TRUDOPLEIN
Step into the world! From the Kerkakkerstraat, with its beautiful old houses, you can walk straight to the lively Trudoplein. Here you’ll find the Strijp shopping center, which includes two supermarkets and a bakery.

Around the square you’ll find a variety of shops and restaurants and also the bicycle mechanic, optician and hairdresser are at your service here. Health Centre de Pastorie and Pharmacy Trudoplein also provide good care in the neighbourhood. On Thursdays, the weekly market takes place on the square.

CITY OF LIGHT EINDHOVEN
In less than 5 minutes you bicycle from De Kleine Akker into town. Experience vibrant and innovative Eindhoven! Go shopping, visit one of the museums or a cool concert, enjoy a delicious dinner in one of the many restaurants, and end the evening with a drink in the pub.

GREEN LIVING
In addition to the dynamics of the city, you will also find peace and quiet in the space of nature around the corner. In the Genderpark, the Jacob Oppenheimerpark and the Philips van Lenneppark you can take a nice walk or go for a run.

PERFECT LOCATION
De Kleine Akker is central living. You can easily reach a wide range of facilities on foot or by bike. You are also conveniently located for a quick trip to Eindhoven Central or Eindhoven Strijp-S, where you can continue your journey by train or bus. And by car you can get on the N2/A2 within 5 minutes and you are at Eindhoven.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop mei 2020
Verwachte start bouw december 2020
Verwachte oplevering december 2021

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er nog 14 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Maas Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 040-2445455
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Kleine Akker

Van € 277.500 tot € 375.000 v.o.n.