Eindhoven - Koning Arthurlaan

Eindhoven
€ 345.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20 (geen beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 122 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 150 tot 236 m²

Project Eindhoven - Koning Arthurlaan

Koning Arthurlaan - Eindhoven

De locatie biedt ruimte aan 20 gezinswoningen in 4 korte rijen met de achtertuinen naar elkaar toe, met in het midden een parkeerhof met 16 parkeerplaatsen. De woningen zelf hebben een frisse, eigentijdse architectuur, waarin qua gevelbeeld duidelijk onderscheid is aangebracht. Alle woningen hebben drie slaapkamers en een ruime zolderverdieping. Het merendeel heeft een tuin op het zuiden of zuidwesten. De opties maken het mogelijk de woningen naar eigen wens in te delen, uit te breiden en af te werken. Standaard krijgen ze vloerverwarming, een warmtepomp met bodemlus (geen aardgas) en uitstekende isolatie waaronder triple-beglazing. Ook qua duurzaamheid dus een schot in de roos!

Woensel, aan de noordzijde van Eindhoven, is kenmerkend voor de woonomgeving die de gemeente haar bewoners wil bieden. groen, speelplekken voor kinderen, goed openbaar vervoer, winkels en recreatie. De lange koning arthurlaan kent een zeer afwisselende bebouwing, de ligging van het voormalige Politiekantoor tegenover het park maakt de plek bij uitstek geschikt voor woningbouw. Winkelcentrum WoensXl ligt met onder andere de ah Xl, Jumbo en andere bekende ketens om de hoek, een basisschool en busstation op loopafstand. De laan is breed en binnen 10 autominuten rijd je op de a2 of a50. En het stadscentrum van Eindhoven bevindt zich op een goede 10 minuten fietsen, terwijl ook voorzieningen zoals het Catharinaziekenhuis, woon-/winkelgebied Ekkersrijt en Eindhoven Airport zich allemaal dichtbij bevinden. Het Enexis-gasstation nabij het nieuwbouwplan wordt t.z.t. verplaatst.

Interesse?
Via de projectwebsite vanwanrooij.nl/eindhoven-koning-arthurlaan/ kun je bij downloads alle verkoopstukken bekijken. Heb je interesse één van de beschikbare woningen? Neem dan contact met ons op via of bel 040 - 269 25 30.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 20 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Eindhoven - Koning Arthurlaan

€ 345.000 v.o.n.