Kamperfoeliewal

Emmen Verkoop gestart
Van € 331.600 tot € 436.800 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 11 (2 beschikbaar)
  • Wonen 154 tot 169 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 251 tot 527 m²

Project Kamperfoeliewal

Ruim en royaal wonen? Op een mooie plek in de Delftlanden te Emmen? Dat kan binnenkort! Aan de Kamperfoeliewal worden elf prachtige huizen gebouwd: vijf vrijstaande woningen en zes twee-onder-een kappers.

Ruimte is een woord dat goed past bij de Kamperfoeliewal. En dan gaat het niet alleen om het vloeroppervlak van de woningen. Het hele project is ruim opgezet. Veelal royale kavels met mooie diepe achtertuinen.
Eengezinswoningen die net even iets groter zijn dan je gewend bent. Degelijk en robuust met veel aandacht voor kwaliteit. De huizen zijn voorzien van alle duurzame en energiezuinige snufjes waar deze tijd om vraagt. Dus gasloos en voorzien van een warmtepomp. Een systeem voor warmteterugwinning en natuurlijk zonnepanelen op het dak. De woningen krijgen een stedelijk karakter met een moderne twist. Wonen aan de Kamperfoeliewal betekent genieten van ruimte. Binnen en buiten,
met een prachtig uitzicht op de oude bomenwal en de Oude Delft.

Zoek je een mooie stek in een groene omgeving? Wil je modern en duurzaam wonen in een kindvriendelijke wijk? Dan ben je aan de Kamperfoeliewal precies aan het juiste adres. Misschien wel jouw nieuwe adres!

Kijk voor meer informatie op: of neem contact op met Ten Wolde Makelaars: 0591-632007.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop november 2020
Verwachte start bouw september 2021

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kamperfoeliewal

Van € 331.600 tot € 436.800 v.o.n.