Hazelaarwal

Emmen Verkoop gestart
Van € 329.500 tot € 439.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 17 (5 beschikbaar)
  • Wonen 137 tot 156 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5
  • Perceel 235 tot 467 m²

Project Hazelaarwal

Luxe en duurzaam wonen in een gezellige nieuwbouwwijk in Emmen? Op een fijne plek waar jong en oud zich thuis voelen? Aan de Hazelaarwal in de Delftlanden wordt dat allemaal mogelijk!

Binnenkort starten we met de bouw van 17 woningen. Het gaat om zes twee-onder-een-kappers, zes vrijstaande woningen en vijf semi-bungalows. Een leuke mix van woningen die allemaal in eenzelfde stijl worden uitgevoerd.
Het wordt een gezellig buurtje met veel groen en een stedelijke uitstraling. Een vriendelijke plek waar starters, doorstromers en senioren zich direct thuis zullen voelen!

Het mooie van nieuwbouw is dat alles aan je huis nieuw is. En voorzien van moderne techniek. Dat geldt zeker voor dit project aan de Hazelaarwal. Het worden degelijke en robuuste woningen met een praktische indeling.
Er is veel aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Je krijgt dus een warmtepomp, warmteterugwinning en zonnepanelen in je nieuwe huis. Het hele project wordt duurzaam gebouwd onder de BENG-norm van 2021. Dat betekent dat alle woningen bijna energieneutraal zijn.

Het metselwerk in het project is bruin en rood en geeft een mooie luxe uitstraling. De Hazelaarwal krijgt een stedelijk karakter met een moderne twist.

Wil je weten welke opties er allemaal mogelijk zijn en wat de kosten daarvan zijn? De makelaar beschikt over een optielijst en prijslijst en kan alle vragen over extra wensen beantwoorden.

Alle getoonde illustraties zijn om een beeld te geven van de woningen en komen niet altijd exact overeen met de werkelijke situatie.

Foto's

Omgeving

De woonwijk Delftlanden is de jongste woonwijk van Emmen en ligt op loopafstand van het Noordbargerbos. Door de aanwezigheid van 2 basisscholen, kinderopvang, veel groen en diverse speeltuintjes is de wijk zeer kindvriendelijk. De ligging is zeer gunstig ten westen van het centrum van Emmen en is goed te bereiken vanaf de N34, A37 en A28, tevens ligt het treinstation op een paar minuten afstand.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2021

Woningtypen

Van de 17 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Hazelaarwal

Van € 329.500 tot € 439.000 v.o.n.