De Loskade

Groningen Oplevering gestart
Van € 895 tot € 1.450 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 46 (9 beschikbaar)
  • Wonen 42 tot 124 m²
  • Aantal kamers 1
  • Perceel 118 tot 124 m²

Project De Loskade

NU IN DE VERHUUR!

Op het Suikerunieterrein in de stad Groningen verrijst de komende maanden een nieuwe wijk. Aan De Loskade worden 46 tijdelijke huureenheden gebouwd, waarvan er inmiddels al meerdere gereed zijn. De studio’s (kleinste eenheden) zullen worden aangeboden vanaf € 895,- all-in. Zoals het nu lijkt is alles vanaf augustus gereed.

HUREN VOOR KORTE TIJD:
De eenheden van De Loskade worden verhuurd aan mensen die voor korte tijd in Groningen gaan studeren en/of werken. De huurders mogen maximaal een half jaar in de eenheid verblijven. De reden hiervoor is dat het Suikerunieterrein feitelijk nog geen woonbestemming heeft. Om nu toch al gebruik te kunnen maken van de ruimte op het Suikerunieterrein hebben de eenheden van Loskade een zogenaamde ‘hotelbestemming’ gekregen. De eenheden worden allemaal volledig gemeubileerd opgeleverd en daardoor kunnen de ‘gasten’ er zo in. De eerste eenheden kunnen al in juli worden betrokken.

BIJZONDER CONCEPT:
Met diverse creatieve en vooruitstrevende partijen wordt met Loskade gebouwd aan een pop-up wijk, gericht op duurzame innovaties in een experimentele omgeving. Op deze manier wordt geanticipeerd op veranderende gebruikerswensen zoals compact, betaalbaar en zelfvoorzienend leven.

Op het eerste gezicht lijkt De Loskade op een redelijk traditionele wijk, maar niks is minder waar! De eenheden zijn geheel remontabel, wat betekent dat na de huurperiode de complete wijk wordt gedemonteerd en elders opnieuw zal worden opgebouwd.
In 2030 worden de huizen weer afgebroken als het terrein voor andere zaken nodig is. In de tussentijd wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te experimenteren met de duurzaamheid van de eenheden.

TYPES:
STUDIO
De 32 knusse studio's bevinden zich in 2 complexen en verdeeld over 4 lagen. Allen beschikken ze over eigen voorzieningen zoals een ingerichte keuken en eigen badkamer/sanitair. De studio's zijn uitermate geschikt voor alleenstaanden.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF 101
Leuke 4-kamer verblijven van 5.1m, 5.4m of 5.7m breed, met op de begane grond een hal met apart toilet, lichte woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping badkamer met 2e toilet en douche, 2 slaapkamers, een bergruimte/waskamer en tevens toegang tot een zolderberging.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF 301
Deze lijken op het type 101, maar beschikken over een extra verdieping met een ruime zolder kamer of 2 extra slaapkamers. Beide verblijven zijn 5.4m breed.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF 200
De types 200 komen in 2 verschillende breedte maten, 5.1m en 5.7m.
Ze beschikken over 2 of 3 slaapkamers en een plat dak.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF 202
Riante 2 of 3 slaapkamer verblijven met open zolderkamer. Door het platte dak is vooral de zolderkamer goed in te delen.

GRONDGEBONDEN VERBLIJF 201
Het type 201 verblijf is vergelijkbaar met het type 301. Deze komen in 3 verschillende breedte maten namelijk 5.1m, 5.4m en 5.7m. Voorzien van 2 of 3 ingerichte slaapkamers en een zolder met vaste trap. Bouwnummer 43 heeft een ingedeelde zolder met 2 extra slaapkamers, ideaal voor grotere gezinnen. Tevens heeft dit type de keuken aan de achterzijde en een badkamer met bad en douche!

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start verkoop juni 2019
Start oplevering augustus 2019

Woningtypen

Van de 46 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Pandomo Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel 050-8533733
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Loskade

Van € 895 tot € 1.450 /mnd