Stadshoeve

Groningen Verkoop gestart
Van € 229.500 tot € 239.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 14 (geen beschikbaar)
 • Wonen 87 tot 92 m²
 • Aantal kamers 4
 • Perceel 83 tot 200 m²

Project Stadshoeve

Stadshoeve: wonen op de grens van Stad en land

Met een eengezinswoning in Stadshoeve geniet je straks van het beste van twee werelden. Een modern, betaalbaar huis in een groen weidelandschap op nog geen 4 kilometer van het centrum van de bruisende stad Groningen. Je hoeft hier niet te kiezen tussen het gemak van het stadscentrum en de rust van landelijk wonen. In de complete eengezinswoning met traditionele uitstraling woon je zeer modern met drie slaapkamers, eigen berging, tuin en eigen parkeerplaats.

Stadshoeve: compleet en betaalbaar wonen

Aan het eind van een korte oprit aan het Hoendiep bevindt zich een knusse boerderijwoning, half verscholen achter oude knotwilgen. Op de plek van de oorspronkelijke kapschuur achter de boerderij komen 12 tussenwoningen en 2 hoekwoningen. Samen vormen de woningen de nieuwe kapschuur.

De huizen bestaan uit drie woonlagen. Op de begane grond bevinden zich de gezellige woonkamer met open keuken van 34m². Via de schuifpui loop je zo de tuin in. De woningen hebben zowel op de begane grond als de eerste verdieping een toilet.

Via de houten trap bereik je de eerste verdieping met twee slaapkamers van ca. 9m² en 13m² en een badkamer. De badkamer met douche, wastafel en toilet wordt volledig betegeld opgeleverd.
Op de 2e verdieping is een derde slaapkamer is ca. 12,7m² en een technische bergruimte.
Achter op het terrein staat het bergingenblok en zijn voldoende eigen parkeerplaatsen beschikbaar.
Prijzen vanaf € 229.500,- v.o.n.

Stadshoeve: energiezuinig wonen

De woningen krijgen een traditionele uitstraling in een modern jasje met een larikshouten gevelbekleding in antraciet. Velux tuimelramen zorgen voor voldoende daglicht op de beide bovenverdiepingen. De woningen zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Zo woon je comfortabel warm en toch energiezuinig.

Stadshoeve: groene buitenplaats vlak bij de stad

De Stadshoeve wordt aan twee kanten afgeschermd door een groene wal waar schapen genieten van het malse gras. Ook liggen de woningen niet direct aan de straat maar aan het eind van een korte oprit. Zo biedt de Stadshoeve privacy en een veilige omgeving voor kinderen om in alle vrijheid buiten te kunnen spelen.

Door de ligging op de grens van Stad en land is de Stadshoeve een ideale uitvalsbasis voor actieve gezinnen met schoolgaande kinderen. Het centrum van Groningen is in nog geen 15 minuten fietsen te bereiken. Of kies voor de nabijgelegen wijken Hoogkerk of Vinkhuizen voor een gezellig dorpse sfeer. Zo heb je altijd ruime keus uit voorzieningen als scholen, kinderopvang, supermarkten, zorgcentra en sportclubs. Ook ontspannen en even uitwaaien kan hier prima, bijvoorbeeld in het nabijgelegen Roegebos of aan de Recreatieplas.

Wie betaalbaar wil wonen in de stad met alle voorzieningen bij de hand, zit op de juiste plek in de complete eengezinswoningen van de Stadshoeve. Hier geniet je van de rust van het groene landschap en ervaar je toch de voordelen van wonen nabij het stadscentrum.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juli 2019

Nieuws

 • 31 oktober 2019

  ‘Stadshoeve heeft alles: duurzame nieuwbouw en vlak bij het centrum’

  Na zijn studie aan de Hanzehogeschool werkte Gijs Heida (26) twee jaar in het buitenland. Hij had daar weinig kosten en kon dus een mooi spaarpotje opbouwen. Voor zijn nieuwe baan bij een ingenieursbureau keert hij ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 26 augustus 2019

  'We waren gelijk enthousiast'

  Het stel woont nu ruim twee jaar in een nieuwbouwhuis in Groningen. ‘Het huis bevalt ons goed,’ vertelt Wieger. ‘Het spreekt ons erg aan dat ons huurhuis helemaal nieuw is: onderhoudsarm, duurzaam ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 3 augustus 2019

  Meer dan de helft van Stadshoeve onder optie

  Stadshoeve telt veertien nieuwbouwwoningen aan het Hoendiep in Groningen, waaronder twaalf tussenwoningen en twee hoekwoningen. Hier woon je in een prachtig groen landschap. En dat op nog geen vijftien minuten ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Stadshoeve

Van € 229.500 tot € 239.500 v.o.n.