Het Ommeland

Groningen Oplevering gestart
Van € 700 tot 1.295 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 122 (62 beschikbaar)
  • Wonen 48 tot 112 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 50 tot 100 m²

Project Het Ommeland

WONEN IN HET OMMELAND
Langs de ring aan de Friesestraatweg wordt flink gebouwd! De nieuwe wijk Het Ommeland biedt ruimte aan 64 grondgebonden huurwoningen en 58 huurappartementen en studio's. De eerste woningen worden al bewoond en de oplevering van de complete eerste fase staat voor de deur. De woningen worden zonder stoffering opgeleverd maar wel inclusief keuken en sanitair. Alle woningen beschikken over privé buitenruimte in de vorm van een balkon, loggia of tuin en een eigen parkeerplaats.

Het Ommeland ligt aan het Reitdiep en is dichtbij diverse voorzieningen. Zowel de Reitdiephaven (met onder andere leuke horecagelegeheden) als Paddepoel (voor de dagelijkse boodschappen) is van hieruit goed bereikbaar. Er zijn maar liefst 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen). Het Reitdiep zelf biedt uiteraard diverse recreatieve mogelijkheden en vanuit uw huis ziet u de bootjes en roeiers voorbij varen.
Het Ommeland wordt een leuke, frisse en toegankelijke nieuwe woonwijk. Stads wonen buiten de binnenstad met toch alle voorzieningen in de buurt. Op 10 minuten fietsen van de Grote markt en zijn er 3 winkelcentra op fietsafstand te bereiken (Paddepoel, Reitdiep en Vinkhuizen).

De huurprijs is exclusief servicekosten a € 26,25 per maand.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start oplevering november 2019

Woningtypen

Van de 122 huizen in dit project zijn er nog 62 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Pandomo Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 050-8533733
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Het Ommeland

Van € 700 tot 1.295 /mnd