De Kroon op het Ebbingekwartier

Groningen Verkoop gestart
Van € 330.000 tot € 1.299.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (31 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 313 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5

Project De Kroon op het Ebbingekwartier

Project De Kroon op het Ebbingekwartier
DE VERKOOP VAN DE KROON IS GESTART!

Appartementengebouw De Kroon maakt het Ebbingekwartier compleet!
Indrukwekkend, knus en gezellig. Het Ebbingekwartier, direct naast het historisch centrum van Groningen leeft en bruist. Het eerste wat opvalt in de nieuwe woonwijk is de bijzondere architectuur. Maar ook de markante aanwezigheid van historische bouwwerken. Er is veel fietsverkeer, maar in de sfeervolle straatjes en hofjes van het Ebbingekwartier is geen auto te bekennen.

Wonen in De Kroon. Verrassend royaal wonen in Groningen stad.
Als spectaculaire finale van het meerjarig nieuwbouwproject Het Ebbingekwartier wordt appartementengebouw De Kroon gerealiseerd. De allerlaatste fase van projectontwikkelaar VanWonen. Dat betekent ook een laatste kans om in deze razend populaire woonwijk te komen wonen.

De Kroon betekent royaal wonen in de stad en maakt woonwensen meer dan waar. Veel luxe, comfort en woonruimte met hoge raampartijen voor maximaal daglicht kenmerken het appartementengebouw. Kies uit verrassend ruime drie, vier- of vijfkamerappartementen. Alle appartementen krijgen een (inpandig) balkon/loggia en enkele ook een dakterras. De architectuur van het gebouw refereert naar de industriële complexen zoals die ooit op het CiBoGa terrein stonden.

De woonoppervlakten variëren, ieder appartement heeft een balkon met uitzicht over de stad. Uw auto parkeert u in de Boterdiepgarage, hier kunt u een parkeerplaats huren. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).

Kijk voor meer informatie op de website: woneninhetebbingekwartier.nl.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juli 2020
Verwachte start bouw december 2020

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 31 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing