De Kroon op het Ebbingekwartier

Groningen Verkoop gestart
Van € 330.000 tot € 1.600.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 31 (31 beschikbaar)
  • Wonen 82 tot 314 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5

Project De Kroon op het Ebbingekwartier

WONEN IN HET BRUISENDE EBBINGEKWARTIER IN HET CENTRUM VAN GRONINGEN

PRE-SALE GESTART!
In deze laatste fase van het Ebbingekwartier ontwikkelt VanWonen het appartementengebouw ‘De Kroon op het Ebbingekwartier’ met 31 appartementen. Er zijn verschillende woningtypen met 3, 4 of 5 kamers variërend van 82 tot en met 313 m2. Alle appartementen beschikken over een (inpandig) balkon. Het gebouw is gelegen aan de Bloemsingel en kijkt aan alle zijden uit over de stad Groningen. Hoe hoger u zit, hoe verder het zicht.

Het Ebbingekwartier, voorheen ook wel Ciboga genoemd, is een bruisend en levendig woongebied in het centrum van Groningen en op loopafstand van de binnenstad en het Noorderplantsoen. Het Ebbingekwartier is een binnenstedelijke ontwikkeling met stadse kwaliteiten. Dit komt door de unieke ligging tegen de binnenstad aan. De wijk is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Daarnaast lopen er langs het Ebbingekwartier diverse auto-, fiets- en wandelroutes naar de binnenstad toe. In de directe omgeving zijn winkels, voor uw dagelijkse boodschappen, gezellige horecagelegenheden en diverse culturele activiteiten aanwezig.

Het ontwerp van het appartementengebouw 'De Kroon op het Ebbingekwartier' bevat een subtiele link naar het industriële verleden. Bent u alleen, met z’n tweeën of met uw gezin? In het De Kroon op het Ebbingekwartier is veel variatie om te wonen. Voor elk wat wils!

Heeft u belangstelling om op deze unieke plek, aan de rand van de binnenstad, in een appartement te wonen? Schrijf u dan nu in via de projectwebsite op één van de nog beschikbare appartementen (woneninhetebbingekwartier.nl).

Voor meer informatie kunt u onder downloads de voorlopige verkoopdocumentatie downloaden.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop maart 2020
Verwachte start bouw december 2020

Woningtypen

Van de 31 huizen in dit project zijn er nog 31 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing