Signatuur Helpermaar Fase I

Groningen Verkoop gestart
Van € 579.000 tot € 699.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 11 (geen beschikbaar)
 • Wonen 187 tot 213 m²
 • Aantal kamers 6 tot 7
 • Perceel 162 tot 353 m²

Project Signatuur Helpermaar Fase I

In Groningen-Zuid worden 21 stadsvilla’s gerealiseerd van 187 en 213 m² groot. De villa’s vormen het finale deel van de gewilde nieuwbouwwijk Helpermaar. De architectuur van de villa’s is geïnspireerd op stadsvilla’s zoals die rond 1900 werden gebouwd langs de singels rond de binnenstad en aan de Hereweg. De stijlelementen in de gevels en de vrije hoogte van maar liefst 2,90 m (!) op elke bouwlaag (normaal gesproken 2,60 m bij nieuwbouw) versterken dit karakter.

Stads en ruimte
Onder de naam ‘Signatuur’ – die onder meer verwijst naar de vele mogelijkheden om de villa naar uw eigen hand te zetten – worden de eerste 11 stadsvilla’s in verkoop gebracht. De woningen worden uitgevoerd in drie typen stadsvilla’s; 5 stadsvilla’s midden, 2 stadsvilla’s op de hoek en 4 stadsvilla’s helft van dubbel. De woningen zijn zeer ruim van opzet (187 – 213 m² in basis) met vier woonlagen, onderverdeeld in de begane grond en 3 verdiepingen; genoeg ruimte voor al uw woonwensen. En de Stadsvilla’s zijn gelegen op mooie royale kavels van 154 tot 353 m² groot, met parkeermogelijkheid op eigen terrein.

Woonthema's
Niet alleen de architectuur en grootte van de stadsvilla’s zijn uniek, ook de keuzemogelijkheden die u heeft voor de indeling van uw woning. Op de begane grond van alle Stadsvilla’s is er ruimte voor een heerlijke keuken (kookeiland). Maar kookt u liever op hoog niveau; ook op de eerste verdieping kunt u uw woonkeuken realiseren zodat u beneden ruimte heeft om te werken bijvoorbeeld. De eerste verdieping is in basis voor wonen, de tweede en derde voor slapen. Gaat u voor een riante keuken wat bijna aanvoelt als mini restaurant, een kantoor aan huis zodat u nooit meer reistijd heeft of heeft u geregeld logees of een groot gezin die u graag een ruime slaapkamer met badkamer biedt? Aan u de keuze! De Stadsvilla’s bieden u alle ruimte om eigen woonwensen te creëren. Van een game-room tot 5 slaapkamers, van werken aan huis tot een eigen slaap- wellnessruimte. Er zijn meerdere mogelijkheden voor u bedacht.

Stadsvilla’s midden
De Stadsvilla’s midden bestaan uit vier ruime woonlagen. Aan alles herkent u hier het exclusieve woonkarakter. Mooie strakke architectuur met in het oog springende elementen als robuuste omlijstingen en het verspringende metselwerk.

- 187 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,90 meter
- Diverse voorgevels
- Ruime kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

Stadsvilla’s op de hoek
De villa’s op de hoeken van Signatuur zijn bijzonder dankzij de extra diepte van de woningen. Gecombineerd met de stoere architectuur en grote raampartijen, zijn deze hoekwoningen echte blikvangers binnen het plan.

- 213 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,9 meter
- Aan drie zijden lichtinval
- Royale kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

Stadsvilla’s helft van dubbel
De helft van dubbele Stadsvilla’s hebben een strakke, moderne uitstraling. Door de speelse elementen als robuuste kaders, verspringend metselwerk en Frans balkons krijgen de Stadsvilla’s karakter mee die mooi aansluit bij de rest van Helpermaar.

- 213 m² woonoppervlakte
- Hoge plafonds van 2,9 meter
- Aan drie zijden lichtinval
- Ruime kavel
- Privé parkeren
- Diverse indelingsmogelijkheden
- Duurzaam en gasloos wonen
- Hoogwaardige afwerking

De brochure van Signatuur is online beschikbaar. Dit is een fraai boekwerk met uitgebreide informatie over de verschillende type woningen en de verschillende Woonthema's die gekozen kunnen worden. Wilt u de brochure in hard-copy ontvangen? Neem dan contact op met Boekholt nieuwbouwspecialist of Schreuder Makelaars. U kunt altijd een afspraak maken met een van de verkoopmakelaars. Zij geven u in een (digitaal, video-) gesprek graag tekst en uitleg over alle projectinformatie: brochure, plattegronden, optielijst, technische omschrijving, prijslijst en natuurlijk de verkoopprocedure.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2020

Nieuws

 • 6 januari 2021

  Signatuur Helpermaar Fase 2, reserveer nu je kavel

  Alle rij-stadsvilla's van fase 1 zijn verkocht. Daarnaast ook 3 van de 4 2/1 kap stadsvilla's. Een prachtig resultaat wat betekent dat de bouw gaat beginnen! Nog interesse in de laatste 2/1 kap woning met zekerheid ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 13 november 2020

  Gaat u mee met de virtuele tour door de Stadsvilla's Signatuur?

  Het is best lastig om een voorstelling te maken hoe de nieuwe woonwijk in Helpermaar er straks uit zal komen te zien. Bent u benieuwd hoe de wijk straks oogt? Bekijk dan nu de virtuele video. Hier krijgt u echt het ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl
 • 5 november 2020

  Meer huis voor je geld bij Signatuur Helpermaar

  Met zo'n 200 vierkante meter woonoppervlak verdeeld over vier woonlagen zijn de stadsvilla's aangenaam royaal. Zeker nu we meer tijd thuis doorbrengen, is dat een welkome luxe. Het is zelfs mogelijk om je kinderen ...

  Lees meer op nieuwwonengroningen.nl

Woningtypen

Van de 11 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Verkoopmakelaars

Boekholt nieuwbouwspecialist B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 050 3114647

Schreuder Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 20:00
Bel 050-5262000
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads