Westerwal

Groningen In voorbereiding
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 20

Project Westerwal

NIEUW EN GROOTS WONEN NABIJ CENTRUM GRONINGEN
Ben je op zoek naar een nieuwbouwhuis in Groningen? Wil je graag thuiskomen in een gemoedelijke en kindvriendelijke wijk, maar kun je het stadse leven niet missen? Dan is nieuwbouwplan Westerwal echt iets voor jou.

Op het voormalig Enceha-terrein in de populaire Zeeheldenbuurt werken de Groningse ontwikkelaar Mensenborgh en Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers uit Rotterdam samen aan nieuwbouwplan Westerwal. Tussen de Van Heemskerckstraat en de Admiraal de Ruyterlaan komen 171 appartementen te huur in de vrije sector en 20 grote eengezinswoningen te koop. Straks is dit een fantastische plek om te wonen: aan het Hoendiep, met het centrum van Groningen op loopafstand, de uitvalswegen dichtbij en het openbaar vervoer om de hoek!

EEN UNIEKE KANS VOOR DE GRONINGSE WONINGZOEKENDEN
Voor het ontwerp liet de architect van AAS Groningen zich inspireren door het industriële verleden van het gebied en de ligging aan het Hoendiep. Het nieuwbouwplan moet een stoer karakter krijgen en bovenal veel woongenot bieden in een groen straatbeeld. Groenstroken en brede, autoluwe woonstraten met stoepen bepalen de sfeer. Dit nieuwbouwplan wordt echt een mooi nieuw stukje Groningen. Zelden zie je zulke grote nieuwbouw koophuizen zó dicht bij het centrum. Een unieke kans!

GEVARIEERD WONINGAANBOD
Het nieuwbouw woningaanbod van Westerwal is gevarieerd. In het vijflaagse appartementengebouw komen 171 twee- en driekamerappartementen met woonoppervlakten variërend van circa 49 tot 87 m². De grote eengezinswoningen zijn er in twee types. Er is keuze uit stoere herenhuizen aan het Hoendiep met vier woonlagen en minimaal 182 m² woonoppervlakte en uit drielaagse hofwoningen van circa 152 m².

GASLOOS BOUWEN
Nieuwbouwhuizen worden steeds duurzamer. Onlangs besloot de Tweede Kamer dat per 1 juli dit jaar de gasaansluitingsplicht voor nieuwbouw komt te vervallen. Het kabinet wil er het liefst dit jaar zelfs nog voor zorgen dat nieuwe woningen voortaan helemaal niet meer op het gasnet worden aangesloten.

EEN SLIMME INVESTERING!
De beslissing om Westerwal geheel energieneutraal te bouwen had consequenties voor het technische ontwerp van de woningen en appartementen. Dit ontwerp voegt natuurlijk wel veel waarde toe aan het huis dat je straks gaat kopen of huren. Een slimme investering voor de toekomst!

INTERESSE? BLIJF OP DE HOOGTE!
De verkoop van de woningen start vermoedelijk begin van 2020. De appartementen worden later in 2020 te huur aangeboden. Kijk voor meer informatie en aanmelden voor de nieuwsbrief van Westerwal ga naar de projectsite Westerwal-Groningen.nl.

Het project is in voorbereiding, impressies zijn nog in concept en de VON prijzen zijn nog niet bekend.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop februari 2020

Woningtypen

In dit project worden 20 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Pandomo Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 050-8533733
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Westerwal

Prijs op aanvraag