“Diep” - Wonen aan het Helperdiep

Groningen
Van € 196.000 tot € 269.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (9 beschikbaar)
  • Wonen 50 tot 72 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3

Project “Diep” - Wonen aan het Helperdiep

Diep gelukkig, Diep tevreden, Diep.. | Uniek wonen aan het Helperdiep | Bouwnummer 2, 9 en 12 nu beschikbaar

Op deze prachtige plek aan het water wordt het project “Diep” gerealiseerd. In totaal worden hier 13 appartementen gebouwd aan de Helper Oostsingel. Je kunt kiezen voor een appartement van ca. 50, 72 m2 of een maisonnette van ca. 71 m2. Dit kan jouw nieuwe woonstek worden! Hoe fijn, alles volledig naar jouw eigen smaak ingericht en uitgekozen. Binnen een mum van tijd ben je in hartje centrum of rijd je op de ringweg van Groningen. Jouw appartement wordt opgeleverd met tegelwerk en sanitair in de badkamer en het toilet. Heerlijk compleet!

Na een lange dag kun je heerlijk bijkomen op je eigen balkon, terras of in de gemeenschappelijke buitenruimte. Het appartementencomplex beschikt over een gemeenschappelijke berging waar je bijvoorbeeld jouw fiets kunt stallen. Via de centrale opgang en het trappenhuis heb je toegang tot de diverse appartementen. Het gebouw wordt voorzien van zonnepanelen.

Maisonnette
Alle maisonnettes hebben een eigen entree. Bij binnenkomst loop je naar beneden of naar boven. Beneden bevinden zich de keuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op het Helperdiep en toegang tot je eigen ultieme terras. Tevens krijg je je eigen parkeerplaats toegewezen op het parkeerterrein. Op de bovenverdieping vind je twee slaapkamers, de badkamer, het toilet en de berging voor bijvoorbeeld de wasmachine en droger.

Appartement
De appartementen aan de buitenzijde van het gebouw zijn ca. 50 m2. Deze beschikken over een woonkamer met keuken, badkamer inclusief toilet, een berging en een slaapkamer. Hier heb je de keuze uit een appartement met een zijbalkon én een balkon grenzend aan de woonkamer of een appartement zonder balkon.
Ook hier vind je onderscheid in een eigen parkeerplaats of een parkeerplaats die je kunt huren op het terrein.
De appartementen in het midden van elke verdieping zijn ca. 72 m2. Deze beschikken over een grote woonkamer met keuken, badkamer, separaat toilet, berging en een slaapkamer. Op het balkon kun je genieten van het prachtige uitzicht op het water.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

“Diep” - Wonen aan het Helperdiep

Van € 196.000 tot € 269.500 v.o.n.