Karaat

Groningen
Van € 270.450 tot € 373.450 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 35 (31 beschikbaar)
  • Wonen 70 tot 95 m²
  • Aantal kamers 2 tot 3
Blikvanger Verrassend en toch vertrouwd | Nieuwbouwappartementen Karaat

Project Karaat

Wonen en werken in de nieuwste buurt van de stad.

Ten noordoosten van het centrum van Groningen verrijst aan de Oosterhamrikkade een nieuwe woonbuurt. De vroegere bedrijvigheid maakt plaats voor de ontspanning van ‘stads wonen aan het water’. Onder de naam Karaat wordt op nummer 119 een appartementsgebouw gerealiseerd met een uitgekiende mix van 77 koop- en huurappartementen. Karaat is robuust, verrassend en toch vertrouwd. De goudkleurige kozijnen en arcadebogen in de plint zijn een moderne verwijzing naar de zo kenmerkende Oosterparkwijk. Zwarte staal-accenten herinneren aan het industriële karakter van de Oosterhamrikkade.

Karaat is een nieuwe woonplek dicht bij het levendige centrum, met alle voorzieningen op loop- of fietsafstand. Vanuit je appartement heb je een prachtig uitzicht over het Oosterhamrikkanaal met de Oliemuldersbrug of op de binnentuin en de omliggende parken. En hoger gelegen zelfs schitterend zicht op de skyline van Groningen. Op de begane grond is ruimte gereserveerd voor commerciële functies, bijvoorbeeld een kantoor of misschien zelfs wel een koffiebar. Met de realisatie van Karaat wordt de volgende stap gezet naar een nieuw, hip stadsdeel.

In de woontoren van Karaat zijn verschillende 2- en 3-kamer appartementen te koop, allemaal met een privéberging op de begane grond. De appartementen variëren in grootte vanaf 70 m2 tot 95 m2. De verkoopprijzen bedragen vanaf € 270.500,00 voor een 2-kamer appartement en vanaf € 312.500,00 voor een 3-kamer appartement. Kies je voor een van de appartementen met een loggia of balkon? Of juist een hoger gelegen appartement met een royaal dakterras?

Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek, bel dan met ons kantoor. We vertellen je natuurlijk graag alles.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 35 huizen in dit project zijn er nog 31 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Karaat

Van € 270.450 tot € 373.450 v.o.n.