5 patiobungalows - Haaghuijs

Helmond Verkoop gestart
Van € 469.000 tot € 479.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 5 (5 beschikbaar)
  • Wonen 105 m²
  • Aantal kamers 3
  • Perceel 289 tot 294 m²

Project 5 patiobungalows - Haaghuijs

VERKOOP GESTART!

De verkoop van de 5 patiobungalows aan Haaghout in Helmond (Mierlo-Hout) is gestart! Vanaf nu is de brochure, prijslijst, begeleidende brief en het inschrijfformulier beschikbaar op ons kantoor.

De bouw start na de zomer dit jaar en de oplevering is naar verwachting zomer van 2022.

INSCHRIJVING
Indien u belangstelling heeft voor één van de woningen vernemen wij graag naar welke woning uw voorkeur uit gaat. U kunt uw interesse kenbaar maken via het inschrijfformulier dat u vanaf nu bij ons kunt opvragen. Het inschrijfformulier dient uiterlijk maandag 17 mei 2021 om 12:00 uur in ons bezit te zijn. Daarna worden de woningen toegewezen.

HAAGHUIJS
De patiowoningen krijgen dezelfde moderne, hoogwaardige uitstraling als de overige woningen aan de Haaghout. Vanwege de zeer ruime indeling met 2 slaapkamers en een badkamer op de begane grond, zijn deze woningen geheel levensloopbestendig. Met dit woningtype beantwoorden we de grote vraag naar woningen voor iedereen die graag gelijkvloers woont met een ruime tuin.

BASIS INDELING
- Moderne architectuur
- Voorbeeld van woningen al in de straat te zien
- Poort naar eigen tuin
- Sedum dak
- Erfafscheiding naar achterburen wordt al gerealiseerd
- Alles gelijkvloers
- 2 slaapkamers
- Ruime berging én bijkeuken (tevens technische ruimte)
- Vlizotrap naar bergzolder
- Parkeren op eigen terrein
- Veel uitbreidingen en opties mogelijk

Heeft u interesse?
Laat het ons dan snel weten! Dan houden wij u de komende tijd op de hoogte van alle informatie en ontwikkelingen rondom het project Haaghuijs.

Omgeving

Stadsdeel met dorpse cultuur
In de voormalige gemeente Mierlo lag het dorp Mierlo-Hout. Door uitbreiding van Helmond is dit dorp in 1968 een stadsdeel geworden, genaamd. Deze benaming klopte niet bij het gevoel van de inwoners, waardoor zij ludieke acties opzetten en daarmee de naam Mierlo-Hout terugkregen voor hun ‘dorp’.

Dat het een stadsdeel met een dorps karakter is, blijkt uit de vele eigen voorzieningen. Zo is er een voetbalvereniging, een eigen scoutinggroep en wordt er een eigen wijkblad uitgegeven. Mierlo-Hout heeft zelfs een eigen carnavalsoptocht en drie actieve carnavalsverenigingen. Om een feestje zit men dus niet verlegen!

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u naar de supermarkt die vlakbij het Medisch Centrum Mierlo-Hout ligt. In Medisch Centrum vindt u huisartsen, praktijkondersteuners en een apotheek onder één dak. Hierdoor kan er laagdrempelige zorg geboden worden voor de gehele wijk.

Wilt u een dagje erop uit? Neem dan de trein op Station Helmond ’t Hout! Met de Sprinter staat u in ‘no time’ op het station van ’s-Hertogenbosch (37 minuten), Oss of Eindhoven Centraal. Blijft u dichter bij huis dan bent u in 3 minuten in Helmond of met 12 minuten in Deurne.

Ligging
Tussen het dorp Stiphout en Geldrop-Mierlo ligt Mierlo-Hout. Aangrenzend aan het riviertje de Goorloop en aan de nieuwe Vinex-wijk Brandevoort. Door deze omgeving biedt het stadsdeel veel uitvalsmogelijkheden. Om prachtige wandelingen te maken in de natuur, om de Brabantse cultuur te proeven en om te ontspannen tijdens een dagje Helmond.

Houtse akkers
Mierlo-Hout bezit een prachtig stukje dat begrensd wordt door de Houtsestraat, de Eikenwal, de Kromme Haagdijk en het Eindhovens Kanaal. Dit gebied heet de Houtse Akker. Een fijne plek om te wonen, te spelen en te wandelen over het wandelpad dat langs de brede groenstroken en het kindvriendelijke plantsoen loopt.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop mei 2021

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

5 patiobungalows - Haaghuijs

Van € 469.000 tot € 479.000 v.o.n.