Het Postkantoor

Hilversum Bouw gestart
Van € 249.000 tot € 725.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 21 (3 beschikbaar)
  • Wonen 48 tot 205 m²
  • Aantal kamers 2 tot 6
  • Perceel 9.999 m²

Project Het Postkantoor

INSCHRIJVING VOOR DIT PROJECT IS GESLOTEN. OP DE PROJECTWEBSITE KUNT U ZICH AANMELDEN ALS RESERVEKANDIDAAT.

Het voormalige Postkantoor in hartje Hilversum wordt getransformeerd tot fantastische woonplek. Deze ontwikkeling geeft een impuls aan de levendigheid van het centrum en maakt de oorspronkelijke schoonheid van het monument weer zichtbaar. Dé kans om comfortabel en karaktervol te wonen in het hart van de stad!

Het Postkantoor bestaat uit een ensemble van 3 bouwdelen. Het voorhuis aan de Kerkbrink, de publiekshal en de achterbouw. De oorspronkelijke publiekshal wordt weer volledig teruggebracht naar de oorspronkelijke afmetingen. Je beleeft straks het indrukwekkende karakter opnieuw! Deze publiekshal wordt bestemd als commerciële en/of maatschappelijke ruimte. In het chique voorhuis aan de Kerkbrink komen twee grote stadvilla’s en het industriële achterhuis wordt verdeeld in 18 bijzondere appartementen. De monumentale garage achter het Postkantoor wordt verbouwd tot één unieke vrijstaande woning.

De 18 appartementen worden volledig binnen de structuur van het monument ingepast. Ook hier blijft overal het karakter van het monument zichtbaar en beleefbaar. Het merendeel van de appartementen krijgt een insteekverdieping, waardoor een speelse indeling en grote diversiteit aan afmetingen ontstaat.

In het monumentale voormalige Postkantoor van Hilversum, gekenmerkt door zijn hoge plafonds, industriële look, grote raampartijen en centrale ligging, worden 2 stadsvilla’s, 18 appartementen en 1 vrijstaande woning gerealiseerd. Alle woningen en appartementen zijn voorzien van compleet sanitair en beschikken over een buitenruimte. Ieder appartement en iedere woning heeft een eigen berging en/of een afgesloten garagebox/bergingbox in de kelder. Daarnaast ontvang je een keukencheque die je kunt inwisselen voor een complete en luxe keuken geheel naar eigen wens. Het complex is gelegen in hartje centrum met alle voorzieningen op een steenworp afstand.

De inschrijving van dit project vindt online plaats. Op de project website kan je alle informatie vinden en is het mogelijk je in te schrijven voor het/de bouwnummer(s) van je voorkeur.

Foto's

Omgeving

VOEL JE THUIS IN HILVERSUM
Een bruisend centrum, heide, bossen, meren en goede voorzieningen, Hilversum heeft het allemaal. Er zijn maar weinig plekken in Nederland waar je zo groen woont met Utrecht en Amsterdam om de hoek. Niet vreemd dus dat de stad zo populair is.

Winkelen en eten
Winkelen en je dagelijkse boodschappen doe je in het centrum aan de Kerkstraat of in de aangrenzende winkelcentra de Hilvertshof en de Gooische Brink. Vanaf het Postkantoor wandel je er zo naartoe. Hilversum is de Mediastad van Nederland. Wist je dat in dit “Hollywood van de Lage landen” je als foodie ook prima kan vermaken?Door het gehele centrum zitten talloze restaurants. We hebben er een aantal voor je uitgelicht, maar ontdek vooral zelf wat jouw favoriete plekje is.

Uitgaan
Zelfs voor een avondje theater of film hoef je Hilversum niet uit. Vue en het Filmtheater en het recent vernieuwde Hotel en Theater Gooiland bieden een breed scala aan theatervoorstellingen voor jong en oud.

Sporten
Tot slot is Hilversum ook nog een heel sportieve plaats. In de buurt van het Postkantoor vind je diverse Golfclubs, Tennisverenigingen, Hockeyclubs, Atletiek- en Voetbalverenigingen. Natuurlijk lenen de bossen en heide zich ook perfect voor een gezonde workout in de buitenlucht.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2020
Start bouw juli 2020

Woningtypen

Van de 21 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar

Verkoopmakelaars

De Koster cs Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 035-6233641

Schuitema Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 035-6240651
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing