DE ELS II | FASE 3 te Kaatsheuvel

Kaatsheuvel Verkoop gestart
Van € 315.000 tot € 540.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (geen beschikbaar)
  • Wonen 113 tot 161 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 121 tot 370 m²

Project DE ELS II | FASE 3 te Kaatsheuvel

Wonen, midden in het bruisende en sfeervolle dorpshart van Kaatsheuvel, dat doe je in Els II. Deze inbreidingslocatie bood de unieke mogelijkheid midden in het centrum 130 eengezinswoningen te realiseren. Fase 3 gaat nu van start!

Het voordeel van inbreiding is dat je precies weet waar je komt te wonen; de hele omgeving is al gerealiseerd en bestaat enerzijds uit een aaneenschakeling van vrijstaande en geschakelde woningen, terwijl het zuidoostelijke deel van de nieuwe wijk wordt afgezoomd door een nieuw aan te leggen groenzone. Albert Heijn en Lidl vind je ook direct bij huis en de aansluiting op het rijkswegennet is probleemloos.

De derde fase van Els II bestaat uit 22 woningen: 16 fraaie twee-onder-een-kappers en 6 hoek- en tussenwoningen. De architectuur is warm, enigzins klassiek wat zo goed past bij een dorpse sfeer. Alle woningen vallen op door de leefruimte die ze bieden. Alle woningen hebben drie slaapkamers en een grote tweede verdieping die, eventueel met gebruikmaking van de al uitgewerkte optionele indeling, nog in een extra kamer voorziet. Ook andere optionele mogelijkheden zijn al uitgewerkt, wat kiezen tot een zorgeloze bezigheid maakt en je de kans geeft op deze toplocatie te wonen in het huis naar jouw hart!

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop april 2021

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

DE ELS II | FASE 3 te Kaatsheuvel

Van € 315.000 tot € 540.000 v.o.n.