Kerkdriel Noord Fase 7

Kerkdriel
Van € 425.000 tot € 472.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 8 (8 beschikbaar)
  • Wonen 170 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 300 tot 370 m²

Project Kerkdriel Noord Fase 7

ROYALE HALFVRIJSTAANDE VILLA'S - 1E GASLOZE NIEUWBOUWWONINGEN IN KERKDRIEL

Fase 7 biedt royale tweekappers in chalet-stijl met heerlijke tuin op het westen, direct aan het water! Daarnaast worden deze woningen verwarmd middels grondlus warmtepomp! Hierdoor worden de woningen gasloos opgeleverd.
Dit zal de laatste fase worden in de Kersenbuurt. Wees er dus snel bij!

De woningen hebben een bijzonder diepe tuin op het westen, direct grenzend aan een watergang.

Belangrijkste kenmerken:
- 1e gasloze nieuwbouw woningen in Kerkdriel
- Opvallende woning met topgevel
- Ideale gezinswoning
- Inclusief geïsoleerde garage
- Parkeren op eigen terrein
- Gratis keuze: woonkamer aan straat- of tuinzijde
- Mogelijkheid voor extra slaapkamer(s) op zolder
- Extra brede woning voor nog meer ruimte
- Standaard voorzien van dubbele tuindeuren
- Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden
- Inclusief badkamer t.w.v. € 3.980,-
- Inclusief keukencheque ter waarde van € 3.000,-

Kortom deze woningen zijn luxe uitgevoerd en kunnen door de vele opties nog luxer gemaakt worden!

Omgeving:
Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied en zijn nog steeds de belangrijkste redenen voor mensen om in de Bommelerwaard te wonen. De Bommelerwaard bestaat uit twee gemeenten. De gemeente Zaltbommel telt twaalf dorpskernen en een stad (Zaltbommel) en is gelegen in het westen van de Bommelerwaard. In het oostelijk deel van de Bommelerwaard liggen de elf kernen van de gemeente Maasdriel waarvan Kerkdriel de grootste is. De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS station in Zaltbommel.

Toeristische aantrekkingskracht:
De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel welke is aangelegd tussen de Maas en de dijk. Uitgebreide voorzieningen: Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel) zijn daarnaast sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven.

Werkgelegenheid: In economisch opzicht mag de Bommelerwaard een rijk gebied heten. De kleinschalige industrie heeft haar aandeel geleverd in de huidige welvaart, een bewijs dat de bewoners tot het nijvere deel van de Nederlandse bevolking behoren. In de tuinbouw overheersen nu de champignonteelt en fruitteelt in het oosten en de bloementeelt in het westen van de Bommelerwaard. Diverse bedrijventerreinen voorzien van bedrijfshallen en kantoren zijn te vinden langs de belangrijke verkeersader de A2 o.a. de Wildeman, van Voordepark, De Ooijk en de Waluwe te Zaltbommel, de Geerden in Velddriel en de Kampen in Hedel (op 1 km van de A2 verwijderd). Ook aan de Industrieweg te Ammerzoden is een bedrijventerrein gevestigd.

Volop rust en ruimte: Het is goed en prettig wonen in de Bommelerwaard. De streek oefent een grote aantrekkingskracht uit op mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. In de komende jaren zullen enkele honderden nieuwe woningen, verspreid over de verschillende kernen worden gebouwd. Het bruisend centrum van Kerkdriel is geheel gerevitaliseerd met een imposant nieuw overdekt winkelcentrum.

Voor degene die centraal wil wonen en werken in Nederland met veel rust en ruimte in het schitterend rivierengebied is Kerkdriel een absolute aanrader.

Omgeving

Aangenaam wonen in de Bommelerwaard

In de prachtig groene en waterrijke Bommelerwaard worden in de plaats Kerkdriel op ruime kavels 8 fraaie tweekappers gebouwd. Vanuit deze woningen ervaar je dagelijks de ruimte, het weldadige groen en het lonkende water. Zin in een dagje shoppen of uitgaan? Den Bosch ligt om de hoek!

De Bommelerwaard is een karakteristiek riviereiland, dat wordt omringd door de Waal, de Maas en de afgedamde Maas. Hier ‘woon’ je niet, maar je leeft er, in vele opzichten. Iedere plek heeft zijn eigen verhaal. De invloed van het water is overal merkbaar in het afwisselende landschap van kronkelende dijken, uitgestrekte uiterwaarden en karakteristieke dorpjes en kastelen. Heerlijk om te ontspannen en sportief bezig te zijn. De Bommelerwaard is heel aantrekkelijk om uit te waaien en je op te laden. Je kunt er eindeloos fietsen langs authentieke dorpjes. Er staan verschillende bijzondere kastelen in dit gebied: in het westen vind je het fameuze slot Loevestein, bij Ammerzoden Kasteel Ammersoyen, in Well het Huis van Malsen, in Nederhemert-Zuid het gerestaureerde Kasteel Nederhemert en verderop het Slot Rossum. Voor watersport kun je vlakbij je nieuwe woning terecht
in jachthaven de Zandmeren in Kerkdriel of in recreatiegebied de Zandmeren. Verder is er een fraai gelegen 9-holes golfbaan in het oude stroomgebied van de Maas.

Kerkdriel is met ruim 7.000 inwoners de grootste kern van de gemeente Maasdriel. Het is fraai gelegen aan de Maas. Deze kern heeft zijn bewoners veel te bieden. In het centrum bevinden zich winkels, gezellige terrasjes en cafés. Momenteel werkt men hard aan het Centrumplan. Rondom het Mgr. Zwijsenplein zijn nieuwe appartementen en winkels gebouwd, wat de leefbaarheid en uitstraling van Kerkdriel onmiskenbaar op een hoger niveau brengt.

Goed bereikbaar
Kerkdriel ligt nabij de A2 op 10 minuten van Zaltbommel en Den Bosch. Binnen een kwartier ben je per fiets op het NS-station van Zaltbommel en per trein zo in Utrecht. Met de bus is Den Bosch uitstekend bereikbaar.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 8 huizen in dit project zijn er nog 8 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Kerkdriel Noord Fase 7

Van € 425.000 tot € 472.000 v.o.n.