Tarwehof

Lage Mierde
Van € 465.000 tot € 499.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 3 (geen beschikbaar)
 • Wonen 156 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 335 tot 496 m²

Project Tarwehof

TARWEHOF
De verborgen parel

Midden in de kempen in het mooie, levendige Lage Mierde ligt een verborgen parel, Tarwehof. In deze groene oase van rust komen drie vrijstaande woningen met een prachtige rijke uitstraling. De woningen zijn levensloopbestendig met grote leefvertrekken op de begane grond en een volwaardige verdieping. Zoekt u ruimte op een prachtige groene plek, dan bent u bij Tarwehof aan het juist adres.

Op een rustige plek tussen de bestaande woonhofjes komen drie vrijstaande woningen. De woningen liggen midden in het dorp. Je stapt in een eigen groene wereld als je Tarwehof binnenkomt.

De woningen in Tarwehof hebben een mooie karakteristieke jaren ’30 uitstraling met oog voor detail.
De woningen hebben naast een uitgebouwde woonkamer een slaapkamer en badkamer en een flinke inpandige berging op de begane grond. Door de verspringende situatie hebben de woningen een optimale beleving van vrijheid en privacy.

Naast de vele ruimte op de begane grond heeft de verdieping 2 slaapkamers (hier zijn makkelijk drie slaapkamers van te maken) en een 2e complete badkamer. Met een vlizotrap is de bergzolder te bereiken. Het is mogelijk om de woning naar eigen wens in te delen. Wilt u op de begane grond een werkruimte, een speelkamer voor de kinderen of een bijkeuken?

Dat is allemaal mogelijk, onze kopersbegeleidster zorgt dat de woningen helemaal op maat gebouwd wordt naar uw woonwensen.

Foto's

Omgeving

Onder Tilburg, aan de rand van het prachtige landgoed De Utrecht ligt Lage Mierde. Lage Mierde hoort bij gemeente Reusel en ligt in het westelijk deel van De Kempen. Een prachtige streek in Nederlands- en Belgisch Brabant met een aantrekkelijke variatie als het gaat om natuur. Een afwisseling van dennen- en loofbossen, heidevelden, natuurgebieden en talloze vennen typeert dit mooie gebied.

In Lage Mierde wonen een kleine 2.000 mensen. Het dorp heeft een mooi dorpshart met een plein als centraal middelpunt waaraan diverse restaurants, cafés, winkels en een kapper gelegen zijn. Lage Mierde heeft een basisschool, diverse sportverenigingen en een goede busverbinding naar Hilvarenbeek, Reusel en Tilburg.

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 3 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Tarwehof

  Geschakelde woning Van € 465.000 tot € 499.000 v.o.n.
  • wonen 156 m² wonen
  • aantal kamers 5 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Bouwnummer (Bouwnr. 1) Verkocht onder voorbehoud 156 m² wonen 5 kamers € 465.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 3) Verkocht onder voorbehoud 156 m² wonen 5 kamers € 499.000 v.o.n.
  Bouwnummer (Bouwnr. 2) Verkocht 156 m² wonen 5 kamers € 473.000 v.o.n.

Verkoopmakelaar

Van Bijsterveldt Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5447272
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Tarwehof

Van € 465.000 tot € 499.000 v.o.n.