De Klamp fase 1 vrijstaande woningen

Leeuwarden Bouw gestart
Van € 380.000 tot € 399.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (2 beschikbaar)
  • Wonen 146 tot 155 m²
  • Aantal kamers 6
  • Perceel 314 tot 357 m²

Project De Klamp fase 1 vrijstaande woningen

De Klamp fase 1, vrijstaande woningen
BOUW IS GESTART

Woonwijk De Klamp verrijst tussen de wijken Techum en Wiarda. De nieuwe buurt krijgt het karakter van een Fries dorp, doorkruist door de Wurdumerfeart en de Wergeasterdyk. Hier woon je met plezier in de gezelligheid van een dorp én, heel fijn, het gemak van de binnenstad van Leeuwarden op 15 minuten fietsen.

De Klamp wordt een dorp met veel aandacht voor de de unieke Friese architectuur. Het bestaat uit 18 prachtige vrijstaande woningen die grotendeels aan het water komen. Deze woningen hebben, op 2 na, een aangebouwde garage. Opvallend aan alle woningen zijn de typerende details in het metselwerk en de gekleurde voordeuren.

Er is veel aandacht voor duurzaamheid in dit nieuwbouwplan. Er komt geen gasaansluiting en bij de bouw van de woningen worden de allernieuwste isolatiematerialen en bouwtechnieken gebruikt. De straten zijn waterdoorlatend en met een slimme natuurlijke afwatering dragen ook bij aan het duurzame karakter van De Klamp. Natuurlijk worden ook duurzame bouwmaterialen gebruikt.

In de wijk spelen de kinderen nog onbezorgd op straat. De Klamp krijgt een eigen basisschool en kinderopvang. Boodschappen doe je in het nabijgelegen Techum of in Leeuwarden.

Interesse? Meld je aan via nieuwbouw-dezuidlanden.nl/de-klamp en je wordt via nieuwsbrieven automatisch op de hoogte gehouden.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop mei 2019
Start bouw december 2019

Woningtypen

Van de 16 huizen in dit project zijn er nog 2 beschikbaar

Verkoopmakelaar

Makelaardij Hoekstra Leeuwarden

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 058 - 233 7 333
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Klamp fase 1 vrijstaande woningen

Van € 380.000 tot € 399.000 v.o.n.