Nieuwe Rede

Leimuiden
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 80 (geen beschikbaar)

Project Nieuwe Rede

WORDT DIT STRAKS UW NIEUWE THUISHAVEN?
Waterrijk wonen, door groen omgeven en Leiden, Amsterdam en Schiphol tegelijk dichtbij. Een droomlocatie en misschien straks wel uw nieuwe thuishaven!

THUISHAVEN NIEUWE REDE
Nieuwbouwproject Nieuwe Rede in Leimuiden omvat tachtig riante koopwoningen in meerdere varianten. Zowel vrijstaande als geschakelde woningen zullen in het waterrijke landschap worden gerealiseerd. Dit gebeurt zowel op de dijk als in de polder. Daarnaast heeft bijna elke woning in het project een eigen aanlegplaats, waardoor je zo met de boot op de Westeinderplassen of op het Braassemermeer bent.

ZORGELOOS GENIETEN IN EEN WEIDSE EN WATERRIJKE OMGEVING
Heerlijk genieten in uw eigen ruime tuin met vrij uitzicht, tijdens een prachtige wandeling of fietstocht door de polder of op het water vanaf uw eigen ligplaats. De mooiste vaarroutes beginnen in Leimuiden, of eigenlijk al vanaf uw toekomstige aanlegplaats in Nieuwe Rede! Zodra u het anker licht in deze waterrijke omgeving, nabij de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Westeinderplassen, ontdekt u de mooiste plekken vol van flora en fauna. Varen naar Leiden of zelfs Amsterdam, het kan!

CENTRAAL IN HET GROENE HART
Leimuiden vormt de noordwestelijke poort tot het Groene Hart. Het gebied staat garant voor prachtige fiets- en wandeltochten. Met haar dorpse karakter heeft Leimuiden genoeg voorzieningen waaronder diverse sportverenigingen, een nieuwe brede school en diverse winkel- en horecagelegenheden. Het fraaie nieuwe dorpshart van Leimuiden met een eigen dorpshaven wordt straks het middelpunt van gezelligheid.

STRAND EN STEDEN DICHTBIJ
Buiten het waterrijke gebied is Leimuiden ook centraal gelegen en ben je binnen 20 minuten in Amsterdam en in 30 minuten in Den Haag. Schiphol en Leiden zijn beide binnen 15 minuten te bereiken. Even naar het strand? Binnen 20 minuten zit je op het strand in Noordwijk!

VOOR IEDER WAT WILS
Nieuwe Rede zal straks een mooie variatie in woningtypen bieden. Vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en daarnaast ook een aantal rijwoningen. Met tuinen direct gelegen aan het doorgaande vaarwater, aan binnenwater, het haventje of de prachtige weidse polder. De voorbeeldverkaveling geeft een idee van hoe het gebied met 80 woningen eruit gaat zien. Het unieke plangebied aan water en polder komt steeds meer tot leven!

INDICATIE PRIJSNIVEAU
De v.o.n. prijzen van de woningen zijn op dit moment nog niet bekend. Wel geven wij u graag een indicatie van het verwachte prijsniveau per woningtype:
- Kleine rijwoning: rond de €270.000 v.o.n.
- Grote rijwoning: rond de €400.000 v.o.n.
- Twee-onder-een-kapwoning: vanaf prijzen rond de €550.000 v.o.n.
- Vrijstaande woning: vanaf prijzen rond de €700.000 v.o.n.
De uiteindelijke prijs is uiteraard afhankelijk van het gekozen woningtype, de grootte van de kavel en de ligging.

PLANNING
Het bouwrijp maken van de grond is inmiddels gestart. De voorbereidende werkzaamheden voor de definitieve start verkoop zijn in volle gang. Naar verwacht start de verkoop begin volgend jaar.

INTERESSE?
Interesse in de woningen in Nieuwe Rede? Meld u dan aan via de projectwebsite, blij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wie weet is Nieuwe Rede straks uw nieuwe thuishaven!

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

In dit project worden 80 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Drieman Garantiemakelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0172-473351
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Nieuwe Rede

Prijs op aanvraag