De Dragonder

Made
Van € 380.000 tot € 453.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 19 (1 beschikbaar)
  • Wonen 118 tot 137 m²
  • Aantal kamers 3

Project De Dragonder

R I A N T W O N E N I N M A D E
Het gezellige Brabantse dorp Made is het grootste dorp van de zes dorpskernen van de gemeente Drimmelen. De blauw groene gemeente staat vooral bekend om het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa, het Nationaal Park De Biesbosch (blauw). De prachtig uitgestrekte polders en de lokale parken vertegenwoordigen het groen.

Als kern van de fraaie gemeente Drimmelen kent Made een uitgebreid voorzieningenniveau met o.a. een mooi centrum met een aantrekkelijk winkelaanbod, diverse horecagelegenheden, een cultureel centrum en een rijk verenigingsleven.

In de nabije omgeving van Made treft u het sfeervolle polderlandschap, het Nationaal Park De Biesbosch, het pittoreske dorp Drimmelen en de historische stad Geertruidenberg. Dit alles is op loop- en/of fetsafstand bereikbaar. Een ideale omgeving voor de natuur- en watersportliefhebber. Made is aantrekkelijk gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen (A59, A27 en A16). Steden als Oosterhout, Breda, Dordrecht, Rotterdam, Utrecht, Antwerpen en Den Bosch zijn door de centrale ligging gemakkelijk bereikbaar.

D E D R A G O N D E R
In het centrum van Made, op de hoek van de Adelstraat en Middelmeede, wordt momenteel op stijlvolle wijze het voormalige kantoor van Rabobank Amerstreek getransformeerd tot een luxe woongebouw met appartementen.
Na transformatie zal het pand, verdeeld over 3 woonlagen, ruimte bieden aan 19 royale appartementen (waarvan 3 appartementen bestemd voor de verhuur) met ieder een eigen berging en privéparkeerplaats.
Vanuit de ruime entree/hal komt u via het trappenhuis en of lift in de patio waar de voordeur van ieder appartement aan is gelegen.
In de kelder van het gebouw is een gezamenlijke ruimte waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en kunnen recreëren.

De appartementen zijn levensloopbestendig, hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk afgewerkt en van alle gemakken voorzien.
Elk appartement heeft een unieke indeling. Ze zijn allemaal voorzien van een balkon of een tuin/terras met erfafscheiding.
De appartementen worden standaard opgeleverd met een keuken, sanitair en tegelwerk. Deze kunnen eventueel naar wens worden aangepast.
De appartementen voorzien van vloerverwarming.

Voor aanvullende informatie zijn wij u uiteraard graag van dienst!

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 19 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Biemans Made

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0162-672424

Daniels Stokvis Makelaardij

Vandaag bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0162-673333
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing