Sterrenkijker Made

Made Verkoop gestart
Van € 218.000 tot € 569.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 39 (geen beschikbaar)
  • Wonen 74 tot 152 m²
  • Aantal kamers 3 tot 5
  • Perceel 64 tot 532 m²

Project Sterrenkijker Made

Rustig en ruimtelijk wonen aan de westkant van Made, met volop sport- en winkelmogelijkheden en veel groen op loopafstand.

Die droom wordt realiteit, met de ontwikkeling van nieuwbouwproject de Sterrenkijker door Zwaluwe Projectontwikkeling uit Hooge Zwaluwe.

De Sterrenkijker biedt woonplezier aan bewoners in elke levensfase. Starters en senioren, kleine en grote gezinnen; voor elke doelgroep een woningtype naar wens. Kenmerkend voor deze nieuwe wijk is de uitstraling van het middengebied, gebaseerd op een natuurlijk boerenerf.

Daaromheen een ruim opgezette ring woningen met royale tuinen. In het hele plan is er veel aandacaht voor groenbeleving en duurzaam wonen. Grote kans dat u hier uw nieuwe droomhuis vindt!

Voor ieder wat wils
De sterenkijker biedt elke doelgroep een woning naar wens. Op zoek naar een compact huis waar alle ruimte zo slim mogelijk gebruikt wordt? Dan zijn de Adara facadewoningen iets voor u. Behoefte aan meer slaapkamers? De Bellatrix hoek- en tussenwoningen hebben er drie. Misschien heeft u graag alle voorzieningen op de begane grond? Dat vindt u in de Sirius patiowoningen. En als u gaat voor maximale ruimte, binnen en buiten, passen de Castor twee-onder-een-kapwoningen daar uitstekend bij.

Duurzaam en energiezuinig
In de Sterrenkijker woont u levensloopbestendig en duurzaam. Er is bewust gekozen voor hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen. Alle woningen zijn energiezuinig door de aanwezigheid van zonnepanelen en een warmtepomp.

Elkaar ontmoeten
In het middengebied zijn diverse centrale voorzieningen, zoals voldoende openbare parkeerplekken en speeltoestellen voor de kinderen. Het hart van de wijk biedt volop ruimte om te spelen en elkaar te ontmoeten.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2020

Woningtypen

Van de 39 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing