Het venster van Made

Made Verkoop gestart
Van € 274.000 tot € 449.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 54 (geen beschikbaar)
  • Wonen 77 tot 120 m²
  • Aantal kamers 3
Blikvanger Nog slechts 1 appartement beschikbaar van dit unieke plan!

Project Het venster van Made

WONEN MET KARAKTER
Het venster van Made

Het venster van Made verrijst op de locatie waar eerder familiebedrijf Van Iersel Geveltechniek en Stalen Ramenfabriek Van Iersel decennialang onder andere kozijnen produceerden.

Een plek met een karaktervolle historie, omzoomd door de Zijlbergsestraat, de Iepenlaan, de Elzenstraat, het Olmenpad en de nieuwbouw aan de Kastanjelaan. Niet voor niets verwijzen de naam en de architectuur van dit gevarieerde woningbouwplan met stoere dorpse architectuur naar zijn recente geschiedenis.

De locatie
Het venster van Made verrijst op de locatie waar eerder familiebedrijf Van Iersel Geveltechniek en Stalen Ramenfabriek Van Iersel decennialang onder andere kozijnen produceerden. Als hofleverancier welteverstaan. Een plek met een karaktervolle historie, omzoomd door de Zijlbergsestraat, de Iepenlaan, de Elzenstraat, het Olmenpad en de nieuwbouw aan de Kastanjelaan. Niet voor niets verwijzen de naam en de architectuur van dit gevarieerde woningbouwplan met stoere dorpse architectuur naar zijn recente geschiedenis.

Fase 1 - 33 woningen
In Het venster van Made worden in totaal 85 woningen en appartementen gerealiseerd. De realisatie wordt gefaseerd. In Fase 1 worden 12 tussenwoningen, 8 hoekwoningen, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 5 vrijstaande/vrijstaand-geschakelde woningen allemaal BENG-ready gerealiseerd. Goed voor het milieu, je portemonnee en bovenal: goed voor vele jaren duurzaam woonplezier. Alle woningen in deze fase zijn reeds verkocht!

Fase 2 - 21 appartementen
In de tweede fase worden 21 schitterende appartementen gerealiseerd aan een toekomstige zijstraat van de Zijlbergsestraat. Het zijn 7 verschillende types verdeeld over de eerste, tweede en derde verdieping. De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 77 m² tot circa 120 m². Koopsommen vanaf € 274.000,-

Fase 3
Op dit moment is Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling achter de schermen hard aan het werk om deze fase voor te bereiden. Wij verwachten in het najaar van 2021 te gaan starten met de vervolgfase. Schrijf u nu in en wij houden u automatisch op de hoogte van de ontwikkelingen.

Vragen?
Heb je vragen over de woningen of appartementen, neem dan contact met ons op via tel. 0162 - 447 447 of per e-mail via

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop oktober 2020

Woningtypen

Van de 54 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Het venster van Made

Van € 274.000 tot € 449.000 v.o.n.