Nieuwbouw Het Vledder

Meppel Verkoop gestart
Van € 303.000 tot € 393.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 10 (10 beschikbaar)
  • Wonen 116 tot 134 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 91 tot 156 m²

Project Nieuwbouw Het Vledder

Op een rustige locatie, vlakbij de voormalige Gasfabriek en op loopafstand van het centrum van Meppel, worden 10 woningen gebouwd welke voor vele doelgroepen geschikt zijn.

Vanuit de twee-onder-een-kapwoningen heb je een mooi uitzicht over het water en de Prinsengracht. De 4 hoekwoningen en 4 tussenwoningen kijken uit op nieuwbouw in Het Vledder. Alle woningen hebben 3 slaapkamers, een berging in de tuin en een privéparkeerplaats. Je komt te wonen in een autoluwe zone waarbij de straat een stadse uitstraling krijgt met de indeling van een nieuwbouwwijk.

Het Vledder
Het Vledder ligt aan de oostelijke rand van het Meppelse centrum, tussen de Marktstraat, de Gasgracht en de Burgemeester Knopperslaan in.
Het is een leuke, kindvriendelijke wijk met fraaie nieuwbouwwoningen. Het Vledder vormt de overgang tussen het drukke centrum en de rustige rand van de binnenstad. Je hebt dus wel de gemakken en niet de nadelen van stads wonen! Je vindt hier nieuwbouw en historische panden, grachten en speelpleintjes voor kinderen. Het is de perfecte combinatie van stads wonen met de rust, ruimte en het comfort van een nieuwbouwwijk.

Alle voorzieningen zijn in de buurt.
Het centrum, supermarkten, het NS-station en uitvalswegen maar ook rustige straatjes, speelplaatsen en scholen: niks is ver weg. Bioscoopje, winkelen of uit eten? Je loopt er zo naar toe!

10 woningen
In totaal worden er 10 woningen ontwikkeld, waarbij twee 2-onder-1-kap woningen met een ruim woonoppervlak van circa 130 m2! De unieke ligging en de verrassende plattegrond met tuin geven een ultiem gevoel van ruimte. Naast de 2-onder-1-kap woningen, worden er ook 8 rijwoningen gerealiseerd. De rijwoningen zijn royale stadswoningen met een woonoppervlakte van ca. 115 m2 en een tuin. Vanuit een aantal woningen heb je mooi uitzicht op het plein van Het Vledder.

De 10 woningen krijgen samen 14 parkeerplaatsen aan de achterkant, grenzend aan de tuin. Je parkeert dus lekker dicht bij huis maar niet in de weg. Zonder geparkeerde auto’s op straat kunnen kinderen lekker spelen en heb je zelf onbelemmerd uitzicht. De fietsen kunnen gestald worden in de eigen berging, welke in de tuin gesitueerd wordt en bij bouwnummer 10 direct aangrenzend aan de woning.

Meppel
Meppel heeft een karakteristieke, historische binnenstad. Met pleintjes, grachten en gezellige terrasjes. Er is van alles te doen en je kunt er lekker shoppen, bij de bekende ketens en bij leuke kleine winkeltjes. Het centrum is lekker compact en van alle stadse gemakken voorzien. En dat op maar een steenworp afstand van Het Vledder.

Op hetvledder.nl vind je meer informatie over alle bouwkavels en kan je het project inzien. Tevens kan er via deze website ingeschreven worden voor het project. Indien er nog vragen zijn kan er contact opgenomen worden met één van onze makelaars van Van Ditshuizen Makelaardij, Boelens Jorritsma Makelaars en Van Dorsten makelaars. De inschrijving loopt tot donderdag 11 maart, 17:00 uur.

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop februari 2021

Woningtypen

Van de 10 huizen in dit project zijn er nog 10 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0522 746021

Van Dorsten Makelaars B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0522-252200

Boelens Jorritsma Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 0522-252412
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing