Groenmarkt/Kromme Elleboog | Wonen in het hart

Meppel Bouw gestart
Van € 316.500 tot € 574.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (4 beschikbaar)
  • Wonen 92 tot 150 m²
  • Aantal kamers 3

Project Groenmarkt/Kromme Elleboog | Wonen in het hart

Wil jij binnenkijken in één van de modelappartementen? Meld je aan voor een bezichtiging!

Iedere 1e en 3e donderdag van de maand houden we een kijkuurtje van 15.00 tot 16.00 uur. Vanwege corona graag vooraf aanmelden bij de makelaar. Vraag tevens naar de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze huurappartementen.

In hartje centrum komt een gloednieuw energiezuinig appartementengebouw met een parkeergarage. Hier komen 21 koopappartementen. De appartementen zijn duurzaam, onderhoudsarm en klaar voor de toekomst. Gaat jouw hart hiervan al sneller kloppen? De 21 nieuwbouwappartementen komen in verschillende smaken en kleuren. Bij het nieuwbouwproject zijn volop keuzemogelijkheden om je droomappartement naar jouw wens in te delen. Alle appartementen zijn standaard uitgevoerd met vloerverwarming. Vanzelfsprekend wordt jouw nieuwe appartement gasloos opgeleverd. Tevens beschikken alle appartementen over een parkeerplaats in de parkeergarage.

Wonen in het Hart type D
In Wonen in het Hart woon je straks in hartje Meppel. Van de 21 nieuwbouwappartementen liggen vijftien aan de kant van de Kromme Elleboog. Alle woningen komen in verschillende smaken. Wil je graag een (inpandig) balkon? Of een royale aparte eetkeuken of werkruimte? Een extra ruime badkamer? Die keuzemogelijkheden heb je bij Wonen in het Hart. Naar welk appartement gaat jouw hart uit?

Wonen in het Hart type B
Stel je eens voor: vanuit de living of balkon van je comfortabele appartement kijk je uit over een gezellig plein met terrasjes en winkels. Van de 21 nieuwbouwappartementen hebben zes woningen namelijk uitzicht op de groenmarkt in Meppel. Alle appartementen krijgen twee slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken. Zie jij jezelf hier al wonen?

Foto's

Omgeving

Op de grens van Drenthe en Overijssel ligt Meppel. Een levendige stad met ruim 33.000 inwoners, waarvan er zo’n 28.000 in de stad zelf wonen. Dat Meppel vroeger een echt schipperscentrum was, zie je vandaag de dag terug in het historische centrum van de stad. Met haar vele karakteristieke grachtenpandjes en sfeervolle grachten waan je je hier soms in Amsterdam. Mede vanwege namen zoals Heerengracht, Keizersgracht en Prinsengracht wordt de stad ook weleens het Mokum van het Noorden genoemd. Ook erg leuk: je kunt met je boot tot in het centrum van de stad aanleggen.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start bouw juli 2019

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 4 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Groenmarkt/Kromme Elleboog | Wonen in het hart

Van € 316.500 tot € 574.500 v.o.n.