De Krijgsman - Boerenhof

Muiden Bouw gestart
Van € 1.100.000 tot € 1.995.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (6 beschikbaar)
  • Wonen 135 tot 242 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project De Krijgsman - Boerenhof

De bouw is in volle gang!

Wonen op de ongekende woonlocatie aan de oevers van het IJmeer met uitzonderlijk uitzicht over het water: welkom bij Het Boerenhof.

Grenzend aan Amsterdam met ‘t Gooi om de hoek. In het historische Kruitbos in De Krijgsman Muiden, tussen de hoge bomen, industrieel erfgoed en oude watergangen worden 16 royale moderne appartementen gerealiseerd.

Het Boerenhof is exclusief gesitueerd aan de dijk van het IJmeer en nabij het strand. De locatie van Het Boerenhof is doordrongen van natuur. Zo grenst Het Boerenhof aan het Kruitbos en ligt ze nabij de wielen, restanten van oude dijkdoorbraken. Maak een wandeling op de dijk, neem een duik in het water of geniet van het bijzondere uitzicht over het IJmeer en schitterende zonsondergangen die werkelijk nooit gaan vervelen. De hoeveelheid groen en water is absoluut uniek. En dat op een terrein met zoveel bos en historische gebouwen. Hier wonen is altijd vakantie.

Het Boerenhof oogt ruig en ruimtelijk maar is tot in de finesse afgewerkt. De appartementen bieden ruimte voor uw eigen interpretatie van perfectie. Denk aan luxueuze keukens en badkamers van hoge kwaliteit waarbij u zelf kunt meedenken over de indeling en materialen. Tevens zijn de appartementen voorzien van Smart Elektra (domotica) welke zorgt voor optimaal comfort. Royale balkons, bay windows met vouwdeuren en glaspartijen bieden spectaculaire views over de dijk, het IJmeer en Muiden. De enorme hoeveelheid daglicht maakt, samen met het unieke uitzicht, dit tot een excellente woonplek. Naast dat ieder appartement een eigen privé buitenruimte heeft, is er ook een gezamenlijke overtuin én zonnedek voor de bewoners van Het Boerenhof. Parkeren kan in de ondergelegen parkeerkelder. Bekijk de prachtige plattegronden van de diverse appartementen en laat u betoveren.

Het Boerenhof beschikt over appartementen met een woonoppervlakte van ca. 134 m2 tot 243 m2 en zeer ruime buitenruimtes. Koopsom vanaf € 895.000,- v.o.n. tot € 1.995.000,- v.o.n.

SPECIAL FEATURES
- Gezamenlijke tuin/zonnedek
- Wandelpaden in het Kruitbos
- Privé ligplaats te koop
- Gezamenlijke overtuin
- De mooiste strandjes om de hoek
- Zeilen over het IJmeer water
- Prachtig uitzicht over het IJmeer
- Locatie Muiden, historische plek
- Privé parkeerplaatsen en voor gasten

INTERESSE?
Neem contact op met een van de makelaars voor de actuele beschikbaarheid of vrijblijvend info gesprek voor een van de appartementen of penthouses.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop februari 2021
Start bouw november 2021

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560

Brockhoff Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-5437373
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing