De Krijgsman Muiden - Verborgen Hof te Muiden

Muiden Sale started
From € 787.500 to € 967.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 18 (9 beschikbaar)
  • Wonen 138 to 152 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 106 to 190 m²

Project De Krijgsman Muiden - Verborgen Hof te Muiden

Het Verborgen Hof in De Krijgsman – Muiden.
Op loopafstand van de historische stadskern van Muiden, in het Verborgen Hof, zullen 18 grote geschakelde woningen worden gerealiseerd. Deze grote woningen zijn voorzien van tuin en terras.

START VERKOOP
De brochures ook te downloaden op de projectwebsite.

Kanaalhoven Fase IV – Verborgen Hof
In De Krijgsman hoef je niet bang te zijn dat kinderen de hele dag aan een beeldscherm blijven plakken. In de groene omgeving, langs het IJmeer op de dijken is veel ruimte om echt lekker buiten te leven. De omgeving is een voortdurende inspiratiebron voor sport en spel, voor alle leeftijden. In Kanaalhoven zijn er dan ook nog royale tuinen en binnenhoven om je te verleiden tot het betere buitenleven.

Het Verborgen Hof
Het Verborgen Hof ligt aan een mooi ingerichte binnentuin. Hier verblijf je in de luwte, ongestoord door autoverkeer. Kinderen kunnen er heerlijk en onbezorgd spelen, terwijl ouders genieten van hun krantje en croissantje. Het hof biedt bewoners intimiteit en gezamenlijkheid op een eigentijdse manier. Kinderen spelen buiten in een veilige buurt. Maar ook de deur naar de riante achtertuinen zal altijd open staan. Hier vier je verjaardagen, heb je fijne barbecues met familie en vrienden of lig je heerlijk rustig een boek te lezen. Het Verborgen Hof bestaat uit vier huizenblokken met geschakelde woningen. De huizen vormen samen een verbonden geheel rondom de gezamenlijke binnenhof.

Wonen aan de trekvaart
Muiders en wandelaars lopen hier al sinds jaar en dag dromend voorbij: wat een prachtplek om te wonen. Een zeer landschappelijk stukje Muiden, met uitzicht op de Muidertrekvaart en het daarlangs lopende Kruitpad met zijn oude bomen: goed voor heel veel mooie wandelingen door het Kruitbos naar de IJmeerdijk en vice versa. Wandelaars en fietsers: zij bepalen hier het ritme en de toon van de dag. Een heel leven in rust en héél veel groen.

De Krijgsman
Op steenworp afstand van Amsterdam ligt het historische vestingstadje Muiden met zijn beroemde Muiderslot. In de mooie, groene omgeving aan het IJmeer bouwen we aan een nieuw stukje Muiden. Muiden heeft een gezellige stadskern met leuke speciaalzaakjes, een prachtige haven en ruime keuze aan horeca. Ook in De Krijgsman komen goede voorzieningen, zoals een school, een supermarkt, een winkelstraatje. Voor iedereen die houdt van buiten- en watersporten is dit een ideale woonplek.

Parkeren
Het parkeren doe je in het openbare gebied.

Eigen grond
In De Krijgsman Muiden koopt u een woning met eigen grond. U betaalt dus geen jaarlijkse erfpachtcanon, en u hoeft deze ook niet af te kopen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: sale started
Start verkoop april 2022

Woningtypen

Van de 18 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Verkoopmakelaars

Eefje Voogd Makelaardij

Telefonisch bereikbaar tot 23:45
Bel 020-3050560

Brockhoff Makelaars

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 020-5437373
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing