Wonen op de Set - Take two

Nijmegen Verkoop gestart
Van € 301.500 tot € 438.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 41 (12 beschikbaar)
  • Wonen 123 tot 159 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 154 tot 271 m²

Project Wonen op de Set - Take two

WONEN OP DE SET - TAKE TWO - NIEUWS OVER HET TYPE PARKWONING - NOG MEER RUIMTE EN COMFORT VOOR HETZELFDE GELD - KOOPSOM NU INCLUSIEF EEN PRACHTIGE UITBOUW BEGANE GROND VAN 2.40 METER, OPENSLAANDE DEUREN MET ZIJLICHTEN EN OP EEN ZOLDERINDELING MET 1 KAMER EN EEN EXTRA DAKRAAM!! CHECK VOOR DE ULTIEME WOONBELEVING DE 360 GRADEN FOTO'S BIJ DE PARKWONINGEN OF BEZOEK LIV WOONBELEVINGCENTRUM EN ERVAAR DEZE ZEE VAN RUIMTE IN DE MODELWONING!!

PARKWONINGEN - HEERLIJK WONEN IN EEN GROENE OMGEVING.
Stel je voor! Je ochtend starten met de zon in je gezicht op jouw eigen veranda. Na een drukke dag genieten van een drankje in de avondzon en de rust van een groene parkomgeving. De Parkwoningen, direct gelegen aan een prachtig park, bieden je dit allemaal en nog veel meer. En met een woonoppervlak van maar liefst 162 m² tot 173 m² zul je in Nijmegen niet snel een grotere woning vinden!

Er komen verschillende types Parkwoningen, zodat je kunt kiezen voor de woning die helemaal aansluit op jouw woonwensen. Wil je bijvoorbeeld liever met of zonder parkeerplaats en pergola op eigen terrein, een Frans balkon of nóg meer woonoppervlakte? Het kan allemaal, bekijk de mogelijkheden hieronder!

ERVAAR DE RUIMTELIJKHEID VAN DE PARKWONINGEN
Zoals gezegd: je vindt niet snel een woning met meer ruimte dan deze Parkwoningen.
Wil je zien wat deze extra ruimte doet voor je woonbeleving en mogelijkheden qua inrichting? Kom dan eens kijken in het LIV Woonbelevingscentrum, daar kun je de woning op ware grootte zien.

PARKWONINGEN XL - ROYAAL & EXCLUSIEF
Heerlijk met je grote gezin genieten van de ruimte die deze woningen bieden. De woningen worden niet voor niets royaal en exclusief genoemd. Door de openslaande deuren aan de voorzijde geniet je van de groene omgeving, waar je kinderen veilig kunnen spelen in het park, terwijl jij heerlijk in de keuken staat te koken voor het hele gezin. In de achtertuin kun je met mooi weer een grote barbecue houden voor familie en vrienden.

Parkwoning XL - type G: Parkwoning XL, gelegen op een hoek, met 173 m² woonoppervlakte
Parkwoning XL - type H: Parkwoning XL van 173 m² woonoppervlakte met Frans balkon

PARKWONINGEN - LICHT & RUIMTELIJK
Na een dag werken parkeer je de auto aan de achterzijde van de woning en kom je thuis in deze ruime en lichte woning. Terwijl je kookt heb je een prachtig uitzicht op het groene park aan de voorzijde. De kinderen kunnen zorgeloos en vrij spelen in dit park of in je ruime achtertuin. In de zomer kun je met het gezin of met vrienden op jouw eigen veranda dineren, met een heerlijke warme zonsondergang. Een dagje thuiswerken? Er zijn voldoende kamers om ook een eigen kantoor in te richten en je volledig af te sluiten om door te kunnen werken.

Parkwoning - type I: Parkwoning van 162 m² met Frans balkon
Parkwoning - type J: Parkwoning, gelegen op een hoek, van 162 m² met of zonder Frans balkon

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.

Zie jij jezelf ook al helemaal zitten? Wil jij wonen in een groene omgeving direct aan het park? Ben jij op zoek naar een ruime, volledig afgewerkte eengezinswoning met een grote tuin die af kan zijn bij oplevering? Neem dan snel contact met ons op, zodat we samen jouw droom waar kunnen gaan maken.

De woningen op de Set worden standaard voorzien van:
- Vloerverwarming.
- Luxe afgewerkte keuken.
- Luxe sanitair en tegelwerk.
- Tuincheque t.w.v. €1500 incl. BTW.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop juni 2019

Woningtypen

Van de 41 huizen in dit project zijn er nog 12 beschikbaar

Verkoopmakelaars

LIV Wooncoach B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 10:00
Bel 085 - 0707700

Hans Janssen Garantiemakelaars | Qualis

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-3244244
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing