Hof van Nijmegen

Nijmegen
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 66 (geen beschikbaar)

Project Hof van Nijmegen

HOF VAN NIJMEGEN - VERRASSEND WONEN VOOR JONG ÉN OUD! VERWACHTE START VERKOOP EIND JUNI 2020.

Ten zuiden van de Van Schuylenburgweg wordt een compleet nieuwe wijk met een eigen, unieke stijl gerealiseerd. Verrassend centraal gelegen, omringd door groen en met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt. In deze fantastische nieuwe wijk zal iedereen zich thuis voelen!

Met het nieuwbouwproject Hof van Nijmegen realiseren we ongeveer 150 niewbouwwoningen. Het woningaanbod is divers; van appartementen tot hoek- en rijwoningen, bestemd voor zowel de koop- als huursector. De woningen zijn geschikt voor starters, jonge tweeverdieners en gezinnen, maar ook voor alleenstaanden en ouderen is de nieuwe woonwijk een prachtige plek om te wonen.

Hof van Nijmegen zal bestaan uit ongeveer 150 nieuwbouwwoningen, zowel koop- als huurwoningen:
• 66 koopwoningen - rij- en hoekwoningen
• 62 sociale huurwoningen - appartementen + rij- en hoekwoningen
• 28 vrije sector huurwoningen - rij- en hoekwoningen

LIV Woonbelevingscentrum Nijmegen
Bouwtekeningen zijn op papier soms lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Hof van Nijmegen hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Neem alvast een kijkje in woonbelevingscentrum LIV. Je vindt hier verschillende modelwoningen op ware grootte waarin je kunt rondlopen en rondkijken. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Hof van Nijmegen. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat en suite deuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m2 grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels en nog veel meer.

Geïnteresseerd? Bezoek de projectwebsite en meld je aan als belangstellende, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen over Hof van Nijmegen.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

In dit project worden 66 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaars

LIV Wooncoach B.V.

Morgen bereikbaar vanaf 10:00
Bel 085 - 0707700

Hans Janssen Garantiemakelaars | Qualis

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 024-3244244
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing