Bosvilla's aan de Brinklaan

Nooitgedacht Verkoop gestart
Van € 480.000 tot € 496.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 5 (geen beschikbaar)
 • Wonen 168 m²
 • Aantal kamers 5
 • Perceel 508 tot 562 m²

Project Bosvilla's aan de Brinklaan

KOPEN = BOUWEN

5 prachtige vrijstaande Bosvilla's. Gelegen op een unieke plek, aan de rand van de groene nieuwbouwwijk Nooitgedacht, deze woningen worden duurzaam, gasloos gebouwd, vloerverwarming op de begane grond, met een erker, aangebouwde garage, inpandige bijkeuken en 4 slaapkamers met diverse indeling- en uitbreidingsmogelijkheden.

De groene nieuwbouwwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van kwetterende vogels in de tuin. En dat op een paar minuten fietsen vanaf het centrum van Rolde, waar winkels, scholen en andere voorzieningen voor handen zijn. De wijk is gunstig gelegen ten opzichte van de N33 en ligt op nog geen tien minuten rijden van Assen.

Indeling:
Begane grond: zijentree, met hal, trapgang, toilet (incl. sanitair en tegelwerk), meterkast en garderobehoek, deur naar riante woonkamer met een erker aan de zijgevel en de keuken aan de achterzijde (exclusief) diverse indelingen mogelijk, achter de keuken is de inpandige bijkeuken met mogelijkheid voor wma en de opstelling van de warmtepomp. Via openslaande deuren komt u in de tuin en de garage is aangebouwd.
Eerste verdieping: Overloop met 4 slaapkamers, voorzien van elektrische verwarming, een royale badkamer, inclusief sanitair en tegelwerk, via een vaste trap komt u op de,
Tweede verdieping: een royale zolderruimte waar nog 1 of 2 (slaap) kamers gerealiseerd kunnen worden.

Doordat de woningen zeer energiezuinig worden gebouwd kunt u onder voorwaarden in aanmerking komen voor extra leencapaciteit. De hypotheekadviseurs van Lamberink FA informeren u graag!

Toelichting meting gebruiksoppervlakte
Onze meetinstructie is gebaseerd op NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop september 2020

Nieuws

 • 13 januari 2021

  Eerste Bosvilla's verkocht!

  5 vrijstaande Bosvilla's. Gelegen op een unieke plek aan de rand van de wijk Nooitgedacht. Deze woningen worden duurzaam, gasloos gebouwd, vloerverwarming op de begane grond, met een erker, aangebouwde garage, ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 30 november 2020

  Uitgelicht: bouwnr 4 - Bosvilla aan de Brinklaan

  Wilt u graag riant wonen in een mooie groene omgeving? Dan is deze vrijstaande woning met garage wellicht iets voor u! -Duurzaam en gasloos gebouwd -Inclusief 24 zonnepanelen -Vloerverwarming op de begane grond ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 13 oktober 2020

  Riant wonen in een prachtige bosrijke omgeving in het mooie Drenthe

  De groene nieuwbouwijk Nooitgedacht beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin. Geniet van de ruimte, het groen en wakker worden met het geluid van zingende vogels in ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

Van de 5 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

Bosvilla's aan de Brinklaan

Van € 480.000 tot € 496.000 v.o.n.