Het Posthuys

Noordwijk (ZH) Verkoop gestart
Van € 395.000 tot € 575.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 12 (5 beschikbaar)
  • Wonen 98 tot 131 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project Het Posthuys

De verkoop van Het Posthuys Noordwijk is gestart: 20 prachtige appartementen met een heerlijk balkon of een fijne tuin, gelegen in hartje Noordwijk.
Het gedateerde, leegstaande postkantoor zal binnenkort uit het straatbeeld verdwijnen. Op korte termijn starten we naar verwachting met de bouw.

Het Posthuys geeft de Boekerslootlaan een prachtig nieuw gezicht en daarmee krijgt het charmante en intieme woonwijkje ‘Losplaatskade’ een fraai entree.

Hier wordt het straks heerlijk comfortabel wonen, de ligging van het gebouw is fantastisch aan de rand van Noordwijk-Binnen met zijn historische architectuur en alle winkels op loopafstand. Op slechts een paar fietsminuten van alle voorzieningen en het strand waar u kunt genieten van een frisse zeewind, een robijnrode avondzon of een sportief rondje door het duinlandschap. Een ideale locatie!

Met Het Posthuys is Noordwijk een prachtig nieuw appartementengebouw rijker. Een gebouw met bijzondere details en een afwisselend gevelbeeld, dat perfect aansluit op het charmante Noordwijk-Binnen en het intieme woonwijkje `Losplaatskade´.

BEGANE GROND
Op de begane grond komen zes appartementen waarvan vier koopappartementen. De koopappartementen hebben woonoppervlakten van ca. 109 m2 tot ca. 131 m2. Er zijn drie driekamerappartementen en een vierkamerappartement met een extra grote slaapkamer. Door de ligging op de begane grond beschikken alle koopappartementen over een ruime tuin.

1E VERDIEPING
Op de 1e verdieping zijn zeven appartementen gesitueerd waarvan vier koopappartementen, met woonoppervlakten van ca. 98 m2 tot ca. 121 m2. De vier koopappartementen bestaan uit drie driekamerappartementen en één vierkamerappartement. Elk appartement beschikt over een balkon en het vierkamerappartement heeft zelfs een extra terras. Optimaal genieten van de zon dus!

2E VERDIEPING
Op de 2e en tevens de bovenste verdieping zijn zeven appartementen gesitueerd waarvan vier koopappartementen. Deze driekamerappartementen hebben woonoppervlakten van ca. 98m2 tot ca. 115m2 en beschikken allemaal over een balkon. Interesse?

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Nu
Start verkoop juni 2019
Verwachte start bouw oktober 2019

Woningtypen

Van de 12 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Het Posthuys

Van € 395.000 tot € 575.000 v.o.n.