Duineveld appartementen

Noordwijk (ZH) Verkoop gestart
Van € 844.000 tot € 1.414.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 23 (6 beschikbaar)
  • Wonen 150 tot 223 m²
  • Aantal kamers 4 tot 5

Project Duineveld appartementen

Fase 2 van Duineveld omvat 23 hoogwaardige appartementen in de kleinschalige appartementengebouwen Zeehuys en Duinhuys.

De appartementen zijn in aanbouw. De verwachte oplevering is zomer/najaar 2020.

De appartementen variëren in oppervlakte van ca. 142 tot maar liefst 349 m2. Ook de terrassen vanaf ca. 19 tot 61 m2 met fraai uitzicht en goede bezonning zijn royaal te noemen. Een complete afwerking met fraaie en duurzame materialen van badkamer(s) en toilet, vloerverwarming als hoofdverwarming, houten binnendeur kozijnen met stompe deuren, maar ook de beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen en berging in de garage onder het complex spreken natuurlijk voor zich.

Eindeloze vergezichten, de ruisende branding en een ultiem gevoel van vrijheid; dat is wonen in Duineveld. Een exclusieve ontwikkeling tegen de duinen in Noordwijk aan Zee en een prachtige locatie om het ultieme seaside living-gevoel met het hele gezin te beleven. Geniet van de riante kavels, de rustige straatjes en het licht glooiende landschap als uitloper van de aangrenzende duinen. Laat u inspireren door het karakteristieke woningaanbod in Noordwijkse architectuur en Hamptons sfeer. En ontdek de talloze vrijheden die u krijgt om uw woning geheel naar eigen wens te laten uitvoeren.

Ziet u het al voor zich? Ontwaken door het ruisen van de zee, in uw eigen karakteristieke woning vlak aan het strand. Eerst even een half uurtje wandelen langs de zee. Dan uitgebreid in bad en een smakelijk ontbijtje op de veranda. Het belooft weer een heerlijke dag in Duineveld te worden!

Foto's

360° foto's en video

360° foto's

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2017

Woningtypen

Van de 23 huizen in dit project zijn er nog 6 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing