KVL Centraal - Appartementen

Oisterwijk In voorbereiding
Van € 425.000 tot € 750.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 22 (22 beschikbaar)
  • Wonen 93 tot 139 m²
  • Aantal kamers 3 tot 4

Project KVL Centraal - Appartementen

KVL is binnenkort 2 kleinschalige woongebouwen rijker in de herkenbare industriële sfeer van het momunentale terrein. Midden in het hart van KVL komen 22 luxe appartementen.

Gebouw A en Gebouw B
De 2 gebouwen met hebben 4 woonlagen en staan tussen De Lakfabriek en het U-gebouw. Er zijn 22 appartementen in verschillende groottes en aantal slaapkamers maar allemaal hebben ze een fijn balkon en zijn luxe afgewerkt. Onder de gebouwen is een verdiepte parkeerkelder dus altijd plek voor de auto. Vanuit de parkeerkelder brengt een lift je naar jouw appartement of penthouse. Elk gebouw heeft een portiek en per verdieping zijn 3 appartementen. Behalve de 4e woonlaag, daar zijn de penthouses met een groot dakterras en 2 penthouses hebben maar liefst 2 badkamers.

Welk type appartement je ook kiest, stuk voor stuk zijn ze prachtig! Kies je voor het enige type C appartement op de eerste woonlaag, of voel jij je straks thuis in het midden van het gebouw in type B of type F? Maar wat denk je van de hoekappartementen type A en type E? Of ga je voor het ultieme penthouse met groot dakterras? Bekijk ze allemaal en vind het appartement dat bij jou past.

Veilige parkeerkerlder
Onder de 2 appartementengebouwen op het KVL terrein ligt een halfverdiepte parkeergarage. De ingang is in Gebouw A aan de straat Ketelhuis. Ook zijn in de parkeerkelder de (fieten)bergingen van de appartementen en fietsenstalling. Er is een fietsgoot die het je makkelijk maakt om met de fiets aan de hand naar beneden en naar boven te lopen. De garage wordt afgesloten met een hek.

Interesse?
Meld je aan op de website van KVL en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan nieuwsbrieven en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Foto's

360° foto's en video

Planning

Projectfase: in voorbereiding
Verwachte start verkoop september 2021

Woningtypen

Van de 22 huizen in dit project zijn er nog 22 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

KVL Centraal - Appartementen

Van € 425.000 tot € 750.000 v.o.n.