De Melkweg

Oosterwolde (FR) Verkoop gestart
Van € 249.500 tot € 379.500 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 13 (5 beschikbaar)
 • Wonen 74 tot 120 m²
 • Aantal kamers 3 tot 5
 • Perceel 268 tot 350 m²

Project De Melkweg

Nu fase 1 is opgeleverd en fase 2 in aanbouw is, volgt de volgende en tevens laatste fase in het nieuwbouwproject De Melkweg. Deze plek kent een lange en rijke historie in de zuivelindustrie (tot 2004). Dit verklaart de naam van het nieuwbouwproject ‘De Melkweg’. De Melkweg kent een diversiteit aan woningen. Zo zijn er rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en appartementen!

In deze laatste fase worden de volgende woningen aangeboden:

- Appartementen
In het kleinschalige appartementencomplex, genaamd “De Melkweg”, worden vijf appartementen gerealiseerd. Elk appartement is uniek. Zo is het mogelijk om op de begane grond te wonen met een terras, op de eerste verdieping met dakterras of in het penthouse op de tweede verdieping.

-Twee-onder-een kapwoningen
Ook in deze laatste fase worden twee-onder-een kapwoningen aangeboden. Kies je voor de twee-onder-een kapwoning gelegen aan de Wrongel of kies je voor uitzicht op de Opsterlandse Compagnonsvaart?

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder bij het woningtype voor meer informatie!

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen worden ontleend. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Foto's

Omgeving

Het gezellige winkelcentrum ligt op slechts 300 meter loopafstand van de Melkweg. Verder zijn in de nabije omgeving voorzieningen te vinden, zoals sportverenigingen, een huisartsenpraktijk, bibliotheek en verschillende scholen (basisscholen en voortgezet onderwijs). Voor de deur ligt de Opsterlandse Compagnonsvaart; een kanaal dat zich goed leent voor vis- en vaarrecreatie. Een gedeelte van de Turfroute – de bekende toeristische vaarroute – loopt door deze waterweg. Ook de recreatieve fietser of wandelaar kan zijn hart ophalen in bijvoorbeeld het nabij gelegen Drents-Friese Wold.

De Melkweg is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. De N381 en de N351 zijn snel te bereiken, waardoor de grotere plaatsen zoals Drachten (20 minuten), Wolvega (25 minuten) en Beilen (25 minuten) goed bereikbaar zijn. Ook met het openbaar vervoer is Oosterwolde goed bereikbaar. Oosterwolde heeft een busstation met verbindingen naar o.a. Assen, Drachten en Heerenveen.

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2020

Nieuws

 • 24 maart 2021

  Update bouw fase 2 De Melkweg Oosterwolde

  De laatste fase van de Melkweg is in verkoop bij Lamberink nieuwbouwmakelaars. Benieuwd naar de nog beschikbare woningen? Neem dan een kijkje op de projectpagina of neem contact op met de makelaar (0592 - 338 410).

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 10 februari 2021

  De Melkweg Oosterwolde - fase 3

  Gefeliciteerd namens team Lamberink nieuwbouw en NieuwWonenDrenthe! Benieuwd naar de laatste fase en beschikbare woningen van het project de Melkweg? Kijk dan snel op de projectpagina!

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl
 • 13 januari 2021

  Succesvolle start verkoop De Melkweg Oosterwolde!

  Inmiddels heeft de toewijzing plaatsgevonden en zijn vele mensen blij gemaakt met een optie. Wil jij ook graag wonen op deze mooie plek in Oosterwolde? Dat kan, er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Voor ...

  Lees meer op nieuwwonendrenthe.nl

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project zijn er nog 5 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing
Verkocht (o.v.) In onderhandeling Beschikbaar

Downloads

De Melkweg

Van € 249.500 tot € 379.500 v.o.n.