Buitenplaats Hofstede | Appartementen

Rijswijk (ZH)
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 16 (geen beschikbaar)

Project Buitenplaats Hofstede | Appartementen

Exclusief wonen in een lommerrijke omgeving; een buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.

Er komen 6 verschillende type appartementen in verkoop met een woonoppervlak vanaf ca. 109 m² tot 175 m² met ruime terrassen. De verkoopprijzen zijn nog niet bekend.
Naar verwachting start de verkoop van dit exclusieve landhuis met 14 exclusieve appartementen en 2 penthouses in /oktober 2022.
De prijzen zijn vanaf ca. € 685.000,-- v.o.n.

In Buitenplaats Hofstede wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffie drinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Er worden luxe appartementen, twee-onder-een-kap villa’s, boerderijwoningen en vrijstaande villa’s ontwikkeld. De woningen zijn op ruime kavels gelegen en krijgen allemaal een unieke buitenruimte. Relaxen op de ruime veranda of heerlijk dineren op uw balkon of terras. Vanuit uw woning stapt u straks zo de natuur in. Bij dit natuur-inclusieve gevoel past ook een duurzame woning die is ontworpen met veel natuurlijke materialen. Uiteraard worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. Hier is aan alle details gedacht!

Heeft u interesse? Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief op de website van "Buitenplaats Hofstede", dan wordt u automatisch, vrijblijvend op de hoogte gesteld.

Foto's

360° foto's en video

Video

Woningtypen

In dit project worden 16 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Buitenplaats Hofstede | Appartementen

Prijs op aanvraag