De Vlinderpoort

Rijswijk (ZH) Verkoop gestart
Van € 305.000 tot € 675.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 27 (geen beschikbaar)
  • Wonen 68 tot 169 m²
  • Aantal kamers 1 tot 6
  • Perceel 128 tot 162 m²

Project De Vlinderpoort

De Vlinderpoort
De poort naar je ideale woning

VERKOOP GESTART!

Schrijf je nu in op devlinderpoort.nl en maak een account aan zodat je je daarna digitaal kunt inschrijven voor een of meerdere woningen van je keuze.

Een klein project, met allemaal verschillende woningen. Waar je ook allemaal verschillende buren tegenkomt. Starters en ouderen, alleenstaanden en jonge gezinnen. En aan de rand van de mooiste stukken groen die Rijswijk kent. Welkom in De Vlinderpoort.

Wat een nieuwbouwproject z’n charme geeft, is de variëteit aan woningen. Niet meer van hetzelfde, maar verschillen in woningtypen. Andere bouwstijlen. En een spannende buitenruimte. Precies zoals we De Vlinderpoort vanaf het begin hebben willen ontwerpen.
Het huidige ontwerp bestaat uit vijf verschillende typen woningen. Die in de meeste gevallen ook nog meerdere uitvoeringen hebben, dus een verschillende woonoppervlakte. En dan kun je die woningen ook nog eens grotendeels zelf indelen. Met jouw creativiteit en de deskundigheid van onze architect wordt die woning ook écht jouw woning.

De kans is groot dat je in De Vlinderpoort vindt wat je zoekt. Die complete eengezinswoning bijvoorbeeld waar je nu nog met z’n tweetjes woont. Of juist een eengezinswoning met 4 lagen als je graag de ruimte hebt. Er staan statige herenhuizen. Je kunt gelijkvloers wonen in een Appartement of een in een twee, drie of vierlaagse Woonwerk Loft. Hier is de gelegenheid om een kantoor, een praktijkruimte of een atelier te vestigen.

Wonen in RijswijkBuiten wás altijd al leuk. Maar De Vlinderpoort is wel een héél aantrekkelijk stipje op de kaart.

Heb je andere vragen of wil je meer informatie, waar wacht je nog op?
Neem snel contact op met een van onze Woonconsulenten: 070 – 414 1552

Bij Wonen à la Carte vinden we het plezierig om mensen persoonlijk te woord te staan.

Daarnaast is alle informatie over de laatste ontwikkelingen in de wijk te verkrijgen in het informatiecentrum RijwijkBuiten. Het informatiecentrum is elke dinsdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak geopend.
Uiteraard zijn ze ook telefonisch bereikbaar: 070 – 326 1975

360° foto's en video

Planning

Projectfase: verkoop gestart
Start verkoop december 2021

Woningtypen

Van de 27 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Vlinderpoort

Van € 305.000 tot € 675.000 v.o.n.