De Groene Kaap - kadewoningen

Rotterdam
Van € 710.000 tot € 750.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 13 (1 beschikbaar)
  • Wonen 209 m²
  • Aantal kamers 7 tot 8
  • Perceel 1 m²

Project De Groene Kaap - kadewoningen

Zicht op het water en het groen. De bouw van dit project is reeds gestart en de woningen zullen naar verwachting omstreeks het 2e kwartaal van 2020 worden opgeleverd.

Wil je zowel zeer ruim kunnen wonen aan het water als het parklandschap van de Groene Kaap? Dan zullen de 4-laags gezinswoningen in de smaak vallen. De woningen liggen aan een van de unieke buitenruimtes van De Groene Kaap, zodat je een keuze kunt maken die past bij je eigen idee van riant wonen. Je wordt tevens in de gelegenheid gesteld om zelf de woningindeling te bepalen. Een eventueel dakterras behoort ook tot de mogelijkheden. Je kunt de auto´s op de 2 eigen parkeerplaatsen zetten. Daarnaast beschik je over een berging in de ondergrondse parkeergarage. Deze gezinswoningen worden opgeleverd met een luxe keuken met apparatuur en kookeiland en een complete badkamer met luxe sanitair.

Kenmerken:
- Prijsklasse van €715.000 tot €730.000 v.o.n.
- Woonoppervlakte ca. 209 m2
- 2 parkeerplaatsen inbegrepen in de koopprijs
- Inclusief luxe keuken met kookeiland
- Inclusief complete badkamer met luxe sanitair

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 13 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

De Groene Kaap - kadewoningen

Van € 710.000 tot € 750.000 v.o.n.