Zuiderhof Fase 3

Rotterdam Bouw gestart
Van € 305.000 tot € 325.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 14 (1 beschikbaar)
  • Wonen 105 tot 114 m²
  • Aantal kamers 5
  • Perceel 102 tot 128 m²

Project Zuiderhof Fase 3

HET ZUIDERHOF
De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren! Ruimte is een bijzonder begrip. Als je vandaag over het terrein van het oude Zuiderziekenhuis loopt dan voel je wat we bedoelen. Hier ontstaat iets bijzonders. Rondom het oude gasthuis waar mensen door de jaren heen met liefde en aandacht verzorgd zijn wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld, waar de mens centraal staat. Vreewijk, eigenlijk een dorp in een grote stad, waar het gevoel: “We zijn er voor elkaar en we zorgen voor elkaar” aansluit bij het oude Ziekenhuis, als hart in de ontwikkeling van een nieuwe wijk; Het Zuiderhof.

DELFTSE STOEPWONING
Woningen midden in de wijk rondom het oude Zuiderziekenhuis. De Delftse Stoepwoning bestaat uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. De zes Delftse Stoepwoningen zijn gelegen aan een groen strook met uitzicht op het historische Poortgebouw. De woningen hebben een privé achtertuin en een Delftse Stoep als voortuin; een zone voor je huis waar plaats is voor eigen invulling en die voor iedereen toegankelijk is.

TUINDORPWONINGEN
Alle Tuindorpwoningen hebben een voortuin voorzien van een lage haag en geven het groene karakter van de wijk vorm. , met onder andere ‘Evergreen’ hagen, geven het groene karakter van de wijk vorm. De Tuindorpwoningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. Vanuit de eetkeuken is er goed zicht op de voortuin door de grote raampartij. Op de verdieping ligt de hoofdslaapkamer met extra hoog raam aan de voorgevel voor een optimale verbinding met het buitenleven.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Zuiderhof' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Nu
Start bouw december 2018
Start verkoop december 2018
Verwachte oplevering april 2020

Woningtypen

Van de 14 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Zuiderhof Fase 3

Van € 305.000 tot € 325.000 v.o.n.