Startmotor

Rotterdam Oplevering gestart
Van € 695 tot 734 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 566 (9 beschikbaar)
  • Wonen 24 tot 27 m²
  • Aantal kamers 1

Project Startmotor

Wil jij een woning huren in Startmotor? Bekijk de beschikbare woningen op de projectwebsite en schrijf je in! De woningen zijn per direct beschikbaar.

- Het project –
Startmotor is een nieuwbouwproject in Rotterdam Zuid, speciaal voor jongeren (18 t/m 27 jaar) die all-in willen wonen.

Appartementen en studio’s in Startmotor in Rotterdam Zuid
566 compacte studio’s en tweekamerappartementen van ca. 24 m² tot ca. 42 m². Het grootste gedeelte van de splinternieuwe appartementen valt binnen de sociale huurgrens. Als je daarvoor in aanmerking komt, kun je dus huurtoeslag aanvragen.
Ben jij een starter en op zoek naar jouw eigen plek in Rotterdam? Dan is Startmotor wat je zoekt.

In Startmotor woon je zelfstandig in een appartement met een nieuwe badkamer, nieuwe complete keuken, vloer- en wandafwerking. Daarnaast kun je gebruik maken van alle gemeenschappelijke ruimtes in het gebouw. Denk hierbij aan een bioscoop, een bibliotheek, werkruimte, en een sportruimte. Ook kun je een potje basketballen op het sportveld, een yogales volgen in de binnenplaats of tuinieren op de daktuin. Als kers op de taart is er op de top verdieping een enorm dakterras te vinden met professionele keuken en barbecue.

In de garage van het gebouw komen ca. 132 parkeerplaatsen, ruim 700 fietsplekken en ongeveer 130 bergingen. Elk appartement beschikt over één plek in de fietsenstalling. De parkeerplaats en/of berging kun je huren bij je appartement. En als je geen eigen vervoer hebt, is het openbaar vervoer altijd dichtbij. Of je maakt gebruik van het deelvervoer (zowel auto’s als scooters en fietsen), dat te vinden is in de parkeergarage.

- (Kale) huurprijzen beginnen bij € 695,- per maand;
- Servicekosten (inclusief tv en internet) bedragen € 130,- per maand;
- Parkeerplek en berging optioneel te huur. Een parkeerplaats kost € 75,- per maand en een berging € 35,- per maand;
- Meubilering mogelijk tegen een vergoeding van € 70,- per maand (uitsluitend mogelijk bij type A2).

- Urban Roof top Garden –
In Startmotor Rotterdam heb je alle ruimte voor rust en ontspanning in je eigen appartement, maar is er ook volop actie. Het gebouw beschikt over een loungeruimte in de entreehal, waar je kunt relaxen of kunt afspreken met anderen. Maar dat is nog niet alles. Startmotor Rotterdam huisvest een bibliotheek met een leesruimte, een filmzaal, een gameroom, een gezamenlijke kookruimte, een sportdak met een basketbalveld, een hobbyruimte en een sportruimte met klimmuur. Op het dak van Startmotor Rotterdam bevindt zich een geweldige roof top garden met een barbecueplek, een hardhouten terras, heerlijke loungebanken, grote picknicktafels, fijne schommels en prachtige planten. Een unieke buitenplek waar je vanaf het voorjaar tot diep in het najaar volop kunt genieten van de stad, het buiten zijn, het uitzicht en het gezelschap van je buren. Iedere bewoner van Startmotor kan en mag van al die faciliteiten gebruik maken. Heb je een keer geen zin om zelf te koken? Op straatniveau zijn er volop restaurantjes.

- Locatie –
Woon je in Startmotor, dan val je met je neus in de boter. Of beter gezegd: met je neus in de stad. Zo ligt het gebouw op loopafstand van het (metrostation) Zuidplein en midden in Hart van Zuid. Deze Rotterdamse wijk – met onder andere Ahoy en winkelcentrum Zuidplein – wordt op een grootse manier omgetoverd tot een van de aantrekkelijkste woon-, werk- en uitgaansgebieden van de stad. En daar woon jij middenin.

- Wonen in Startmotor Rotterdam
Ben jij enthousiast geworden over de woningen in Startmotor en wil je op de hoogte blijven van hoe je kunt huren? Schrijf je dan in via de projectwebsite!

Ondanks dat TW3 Makelaardij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Foto's

360° foto's en video

Video

Planning

Projectfase: oplevering gestart
Start oplevering september 2020

Woningtypen

Van de 566 huizen in dit project zijn er nog 9 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing