Koningslaan

Rotterdam
Van € 995 tot 1.025 /mnd

Uitgelichte kenmerken

 • Aantal huizen 68 (geen beschikbaar)
 • Wonen 83 m²
 • Aantal kamers 3

Project Koningslaan

Koningslaan
Wonen in in de Koningslaan is groen wonen vlak bij het centrum van Rotterdam. Het wooncomplex bestaat uit 6 woonlagen, waarover 68 luxe afgewerkte appartementen zijn verdeeld. Je hebt de keuze uit 4 type appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De woonoppervlaktes lopen uiteen van ca. 83 tot ca. 104 m². Elke woning beschikt over een balkon met een vrij uitzicht waarbij je leuk uitkijkt op bomen en water. De prijzen van deze appartementen variëren van 995 euro per maand tot en met 1.265 euro per maand exclusief servicekosten.

De appartementen krijgen een moderne keuken, voorzien van Siemens inbouwapparatuur en een badkamer met inloopdouche en wastafel. De opstelling van de keuken en indeling van de badkamer verschilt per type appartement. Door de hedendaagse bouwwijze zijn de appartementen goed geïsoleerd en comfortabel.

Omgeving
De appartementen van de Koningslaan liggen in een groene omgeving vlakbij het bruisende Rotterdam. Aan het eind van de straat heb je het Prinsenpark en met 5 minuten fietsen ben je bij de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. Een ontzettend leuk recreatiegebied om te ontspannen, sporten, zwemmen, eten en te watersporten.

Bereikbaarheid
De vrije sector huurappartementen komen aan de Koningslaan in Rotterdam. De populaire wijk Het Lage land ligt in de hoek van de A16 en A20 en heeft een uitstekende bereikbaarheid.

Van de Koningslaan rijd je met de auto zo de Hoofdweg op, waardoor je in no time op de snelweg zit. Mocht je met het openbaar vervoer reizen, dan is het goed te weten dat de bus en de metro om de hoek stoppen.

Interesse?
De verhuur verloopt via de projectwebsite hurenaandekoningslaan.nl

Foto's

360° foto's en video

Woningtypen

Van de 68 huizen in dit project zijn er geen beschikbaar

 • Type A - Koningslaan

  Portiekflat Van € 995 tot 1.020 /mnd
  • wonen 83 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Koningslaan 90 J Verhuurd 83 m² wonen 3 kamers € 995 /mnd
  Koningslaan 94 J Verhuurd 83 m² wonen 3 kamers € 1.005 /mnd
 • Type As - Koningslaan

  Portiekflat Van € 995 tot 1.025 /mnd
  • wonen 83 m² wonen
  • aantal kamers 3 kamers
  Huis Wonen Kamers Prijs
  Koningslaan 96 E Verhuurd 85 m² wonen 3 kamers € 1.010 /mnd

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Koningslaan

Van € 995 tot 1.025 /mnd