SAWA

Rotterdam
Prijs op aanvraag

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 59 (geen beschikbaar)
Blikvanger Niet omdat het kan, maar omdat het moet!!

Project SAWA

DIT PROJECT IS NOG NIET IN VERKOOP MAAR ER IS AL WEL INFORMATIE BEKEND.

In SAWA komen 109 woningen. 59 daarvan zijn koopwoningen en 50 zijn middenhuur woningen. Alle woningen hebben volop daglicht, royale buitenruimtes en uitzicht op het water, het Lloydkwartier en/of de stad Rotterdam.

In de zomer van 2020 gingen we op zoek naar pioniers die graag in SAWA willen wonen. De eerste zes koopwoningen in SAWA zijn gereserveerd. De pioniers denken mee over ontwikkeling van SAWA Rotterdam.

Wil jij een woning in SAWA kopen? Alle informatie over de koopwoningen vind je in onze woningzoeker.

NIET OMDAT HET KAN, MAAR OMDAT HET MOET
Hartje Rotterdam tussen hout, groen, water, lucht woon je hier bewust.
Deze tijd vraagt om een nieuwe manier van denken over wonen. Over bouwen. En over samen leven. Jouw woning moet bij jou passen, bij hoe jij in het leven staat. Gezond, duurzaam en met oog voor de wereld om je heen.
SAWA is een icoon en staat voor een nieuwe generatie gebouwen. Een gebouw van hout zodat CO2 in het gebouw wordt opgeslagen.

------------------------------

VOOR MEER INFORMATIE GA JE NAAR DE PROJECTWEBSITE.

Foto's

Omgeving

Het Lloydkwartier ligt in Delfshaven, aan de noordkant van de Nieuwe Maas. In het Lloydkwartier komt alles wat Rotterdam te bieden heeft bij elkaar.

Het historische Lloydkwartier
Waar ooit schepen naar verre oorden vertrokken, wordt nu gewoond en gewerkt. In deze historische buurt in Delfshaven waar al vanaf de 17e eeuw werd gehandeld, is de havenhistorie van weleer nog voelbaar. Ruim een eeuw geleden zijn velen vanaf de Lloydpier per boot naar Nederlands-Indië vertrokken. Of ze kwamen hier aan. Door het vertrek van veel bedrijven naar de nieuwe havens in Rotterdam-Zuid werd het na 1960 steeds stiller. Maar sinds 2000 transformeert het Lloydkwartier zich tot een aantrekkelijk woon-en werkgebied met volop ruimte voor creativiteit.

Alles in de buurt
Het Lloydkwartier ligt in Delfshaven, aan de noordkant van de Nieuwe Maas. In het Lloydkwartier komt alles wat Rotterdam te bieden heeft bij elkaar. Historisch en hip. Cultureel en Sportief. Uitgaan, werken en wonen. Talrijke voorzieningen liggen in de buurt met de Euromast en Het Park om de hoek. In een kwartiertje fiets je naar de Markthal, Centraal Station of Theater Rotterdam. Het dichtstbijzijnde metrostation is Coolhaven. Met de auto ben je via Maastunnel zo aan de zuidkant van de stad.
En in het Lloydkwartier is het water altijd dichtbij, met ieder moment een ander beeld. De langsvarende schepen, het klotsende water en de krijsende meeuwen zorgen voor die typische levendige havensfeer.

360° foto's en video

Video

Woningtypen

In dit project worden 59 huizen gebouwd

Er zijn nog geen huizen beschikbaar Binnenkort worden alle details over de huizen bekend gemaakt Bewaar dit project en we mailen je direct wanneer we meer weten.

Verkoopmakelaar

Kettner Makelaardij NVM

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 010-4526555
Reageer op dit project

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

SAWA

Prijs op aanvraag