Landgoed De Hoven

Rotterdam Bouw gestart
Van € 620.000 tot € 1.345.000 v.o.n.

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal huizen 70 (1 beschikbaar)
  • Wonen 114 tot 223 m²
  • Aantal kamers 4

Project Landgoed De Hoven

Succesvol uitverkocht! Echter komt één van de terras appartementen terug in de verkoop.

Dit betreft een zeer luxe 4-kamer nieuwbouwappartement (ca. 171m2) met terras (ca. 19m2) over de gehele breedte van het appartement en spectaculair zicht over het park en de skyline van Rotterdam.

De koopsom van dit terras-appartement is inclusief een volledige keuken, 2 complete badkamers, terrasafwerking en zonwering.

Benieuwd naar dit waanzinnige nieuwbouwappartement?
Neem contact op met het verkoopteam om een afspraak in te plannen.

De Oranjerie
Bestaat uit 34 royale (3-5 kamer) appartementen en 6 luxueuze penthouses. Het gebouw ligt aan het water en heeft een eigen parkeergarage inclusief bergingen en fietsenstalling in het souterrain. Het bijzondere van de Oranjerie is de prachtige binnentuin en serre, die de entree tot een genot maakt.

Park 16Hoven
Is een van de nieuwste woonbuurten aan de noordzijde van Rotterdam. Hier woont u in het groen, maar toch midden in de stad. Maar ondanks dat u echt buiten woont, staat u zo in het centrum van Rotterdam. Zowél met eigen vervoer, als met de Randstadrail aan de Melanchtonweg naar zowel Rotterdam Centraal als Den Haag.

Park Buitenplaats
In park De Buitenplaats kunt u over 25ha wandelen, fietsen, spelen en ontspannen. In Engelse Landschapsstijl zoals bij buitenplaatsen werd toegepast. Met waterpartijen, vogeleiland, hertenheuvel, speeleiland, bos met trimbaan, fiets-, wandel- en ruiterroutes. En er is het IJskelderterrein met het wilgenlaantje een bewaard gebleven stukje polderlandschap.

Bijzonderheden
- Prognose oplevering 2e kwartaal 2024
- Eigen Grond
- Circa 171 m² woonoppervlakte
- Circa 19 m² terras georiënteerd op het zuiden
- Spectaculair uitzicht
- Inclusief 2 badkamers en open keuken
- Vloerverwarming en koeling
- Afgesloten parkeergarage met twee privé parkeerplaatsen te koop voor € 60.000,- v.o.n.
- Zonwering en terrasafwerking
- Plafondhoogte 2.80m

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, zijn deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Foto's

360° foto's en video

360° foto's
Video

Planning

Projectfase: bouw gestart
Start verkoop september 2020
Start bouw oktober 2021

Woningtypen

Van de 70 huizen in dit project is er nog 1 beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing